Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Besplatan autobusni prijevoz na INmusic festival

Kružna linija ZET-a s početnim stajalištem kod Ulice hrvatskog sokola, kontinuirano prometuje oko jarunskog jezera, zaustavljajući se svakih 200-tinjak metara na postojećim stajalištima u sklopu sportsko-rekreacijskog centra
25. lipnja 2019. u 18:10 4 komentara 417 prikaza
Atmosfera na InMusicu
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić objavio je kako je Grad Zagreb na njegovu inicijativu osigurao besplatan autobusni prijevoz posjetitelja glazbenog festivala INmusic koji se održava na Jarunu.

Kamp na InMusic Festivalu FESTIVALSKI KAMP Svi hvale ležernu atmosferu na InMusicu

– Kružna linija ZET-a s početnim stajalištem kod Ulice hrvatskog sokola, kontinuirano prometuje oko jarunskog jezera, zaustavljajući se svakih 200-tinjak metara na postojećim stajalištima u sklopu sportsko-rekreacijskog centra – priopćio je Zagrebački holding.

Linija će se, kako se očekuje, pojačati dodatnim kapacitetima u večernjim i noćnim satima, a u prometu će biti sve do završetka glavnog koncerta, odnosno dok za to bude potrebe.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • Bla_bla_bla:

    Molio bih da zaštite životinje i riblji fond i ovako siromašan na Jarunu! Treba pozvati društvo za zaštitu životinja!? Nije dosta da krepavamo od vrućine te ono malo odmora, noću, moramo slušati takvu nesnosnu buku! To mogu slušati samo nafiksani ... prikaži još!i ljudi! Inmuzic festival jedna je od bedastoća ovoga grada, koju bi trebalo izmjestiti još dalje na jug grada!

  • marjanko:

    super, opet na naš račun!!!

  • Nuclear_Strike:

    Nije besplatan. Plaćaju porezni obveznici grada.