Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački sdp

Bernardić predao 2000 potpisa za kandidaturu

davor bernardić (1)
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
24.09.2013.
u 18:42

U utrci za čelno mjesto gradskih socijaldemokrata, Bernardić je prvi predao potpise, a uskoro će to učiniti i njegovi protukandidati, ministri Mirando Mrsić i Gordan Maras

Još aktualni predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić predao je 2000 potpisa za kandidaturu za još jedan mandat. U utrci za čelno mjesto gradskih socijaldemokrata Bernardić je prvi predao potpise, a uskoro će to učiniti i njegovi protukandidati, ministri Mirando Mrsić i Gordan Maras.

– Ključ za budućnost su ljudi. Moj tim su svi oni članovi i članice koji su mi dali svoj potpis – kazao je Bernardić. Nedavne optužbe na svoj račun komentirao je kao pravo na mišljenje koje ima svatko.

– U kampanji ću potrošiti 25 tisuća kuna. Nemam službeni telefon, službeni auto i prostore – dodao je Bernardić.

Unutarstranački izbori na kojima priliku ima glasati 6000 SDP-ovaca održavaju se 20. listopada.  

>> Bernardić o izbacivanju: Kolarić nije naštetila ugledu SDP-a!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije