Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
različito mišljenje

Bernardić o izbacivanju: Kolarić nije naštetila ugledu SDP-a!

Davor Bernardić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
20.09.2013.
u 18:44

Nitko ne bi trebao biti izbačen iz SDP-a zbog javno iznesenog mišljenja. Različito mišljenje naša je snaga. I Josip Leko, Tonino Picula i drugi iznijeli su stavove različite od ovog stava Vlade, smatra Bernardić

Dan nakon izbacivanja Aleksandre Kolarić iz SDP-a, oglasio se i Davor Bernardić te cijeli slučaj komentirao na svojoj Facebook-stranici.

– Nitko ne bi trebao biti izbačen iz SDP-a zbog javno iznesenog mišljenja. Različito mišljenje naša je snaga. I Josip Leko, Tonino Picula i drugi iznijeli su stavove različite od ovog stava Vlade. Smatram da Aleksandra Kolarić iznošenjem svojih stavova nije naštetila ugledu stranke jer je taj ugled sagrađen upravo na pravu i slobodi svakog člana da javno iznosi svoja politička uvjerenja – kazao je Bernardić koji se jedini usprotivio odlasku Kolarić.

Aleksandra Kolarić izbačena je iz stranke jer je otvoreno kritizirala način na koji Zoran Milanović vodi stranku i državu. Bivša glasnogovornica Vlade Ivice Račana na skorašnjim unutarstranačkim izborima trebala se kandidirati kao Bernardićeva zamjenica, odnosno potpredsjednica zagrebačkog SDP-a.

>>SDP Aleksandru Kolarić izbacio iz stranke! Mrsić: Nisam to inicirao

Komentara 1

DI
dijalektičar
20:45 28.11.2016.

Možda je ovo dobar uvod u rehabiltaciju SDP.Duh birokratizma mora biti prognan iz političkog subjekta koji ne želi biti parazit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije