Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Barišić htio oteti mikrofon vatrogascu koji ga je prozvao

Gradonačelnik Velike Gorice, nezadovoljan govorom u kojem ga se proziva za političko miješanje u rad Vatrogasne zajednice grada, ustao i na silu poželio uzeti mikrofon
15. travnja 2014. u 12:45 4 komentara 1919 prikaza
Barišić i vatrogasci
Foto: Youtube Screenshot

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić redovnu je i mirnu, godišnju skupštinu Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice "zapalio" svojim istupom.

Barišić je ustao i pokušao govorniku, koji je govorio o financijskom stanju u Zajednici, na silu uzeti mikrofon, nezadovoljan komentarima na svoj račun.

Čovjek mu je, naime, kazao kako mu je drago "što je gradonačelnik još na slobodi, te da će čuti kakve su posljedice njegova političkog miješanja u rad Vatrogasne zajednice Velike Gorice."

>>Barišić najavio nagrade i kazne, ako treba bit će i nemilosrdni

 

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • mara-danda:

    sada je pitanje dali je barisic iz suice ili iz bugojna

  • Damirko:

    Govornik se zove Krešo Hubak. Inače je propali HDZ-ovac i potrčko Ivana Šukera.

  • Djomlinjo:

    Najbolje da je sjedio i mirno slušao kako ovaj započinje govor s time kako je dobro da je gradonačelnik još na slobodi. U svim normalnim uvjetima to je za svaku osudu i ne vidim problem u reakciji Barišića jer se ... prikaži još! jasno vidi da je htio uzet mikrofon i da ga je Hubak cimnuo nazad te je Barišić odustao od toga dalje. Naslov članka je totalno nepotreban i neprecizan jer ispada da se natezao s njime što baš i nije tako. Hubak je prvi koji nije poštivao propise i pravila na sjednici jer se javio s primjedbom na dnevni red i započeo s vrijeđanjem gradonačelnika, a ne vidim da to piše u ovom članku.