Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandiću ugradili stent, on produžio na posao

Liječnici u KBC-u Zagreb kažu da je riječ o zahvatu koji je dobro podnošljiv, no nikako se ne preporučuje nastaviti istim tempom
13. listopada 2017. u 19:23 9 komentara 924 prikaza
Milan Bandić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Zbog suženja krvne žile srca zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bio je na dogovorenom zahvatu ugradnje stenta u Kliničkom bolničkom centru u Zagreb te produžio na posao. Kako nije riječ o hitnoj intervenciji, liječnici kažu da je riječ o proceduri koja je dobro podnošljiva, no nikako nije preporuka nastaviti istim tempom.

Milan Bandić ZDRAVSTVENI PROBLEMI Milan Bandić ipak neće na put u Rusiju

A Milan Bandić upravo je to učinio, baš kao što je i prije odlazio kad je bio hospitaliziran. Tako mu se prošle godine, podsjetimo, stanje zakompliciralo nakon operacije sinusa s obzirom na to da nije mirovao nakon zahvata.

Na ovogodišnji Praznik rada sam je najavio da navečer ide na operaciju kile jer je dignuo pretežak lonac graha, a i tada su liječnici naglasili da su komplikacije moguće ako se ne bude oporavljao prema njihovu savjetu.

Preporuka je u tom slučaju bila mjesec dana poštede da ne bi bilo podljeva, ali Milan Bandić ubrzo je nastavio s predizbornom kampanjom.

Za posljednji zahvat nisu znali ni mnogi koji su s njim svakodnevno jer je samo nastavio dalje sa svojim obvezama.

Milan Bandić Traži se projektant Bandić gradi biciklističku stazu do Dežele novac PODACI ZA SRPANJ Prosječna plaća u Zagrebu iznosi 6853 kune, evo gdje se najviše zarađuje Početak razilaženja? Hoće li Lolo i sekretari SKOJ-a srušiti koaliciju Esih i Bandića?

 

Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu
Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu:
Kako uložiti 32.000 kn s 18 godina, zašto propustiti maturalac i koja je količina motora potrebna za skladan brak