Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodatni troškovi

Bandićeva čestitka na vodenoj prašini stajala nas je - 110 tisuća kuna

Bandićeve fontane Božićna čestitka
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
07.01.2014.
u 09:20

Fontane u Ul. Hrvatske bratske zajednice trebale bi zimi biti klizalište. Prošle zime nisu bile, hoće li biti ove?

Malo se tko prolazeći posljednjih dana pored “Bandićevih” fontana nije zagledao u zanimljiv vodoskok na kojemu je u noćnim satima pisalo “Sretan Božić i Nova godina”.

No, malo je tko mogao i pomisliti da će Zagrepčani tu igru vode i svjetla platiti čak 110 tisuća kuna. Još 50 tisuća kuna Zagrepčani će platiti isporuku i montažu mlaznica za zimski rad fontana iako bi fontane prema prvotnoj ideji zimi trebale biti klizalište.

Ove godine uz prve dvije fontane koje su proteklog ljeta bile pravo malo kupalište sagradit će se još tri, za što je u gradskom proračunu osigurano 24 milijuna kuna. Time će se završiti projekt arhitektice Helene Pavel Njirić čija je ideja bila da se ulaz iz Novog Zagreba u stariji dio grada ukrasi s pet fontana.

>>Pogledajte kako je prošlo 365 dana Bandićevih fontana

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
18:24 07.01.2014.

A ljetno kupanje basplatno!!! hahahahaha, metropola, ljudi skacu u fontane u centru glavnog grada.....boze pomozi

Avatar ankabutorac
ankabutorac
10:15 07.01.2014.

Vidi, vidi...nisam znala da su Zagrepcani tak bogati...a stalno cendraju da im je lose....pa sad...kaj ste birali to imate...

DU
Deleted user
14:54 07.01.2014.

Kruha i igara! Bilo bi pametno otvoriti pučku kuhinju pokraj, tada bi Bandić dobio veliki plus od 360.000 glasova koji su bez posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije