Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVOM STILU

Bandić se ispričao za seksističku izjavu upućenu novinarki

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.08.2019.
u 15:02

Bandić se ispričao tijekom svojeg gostovanja  u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispričao se zbog seksističkog napada na novinarku N1 televizije Mateu Dominiković koji se dogodio tijekom obilaska atletske staze na Mladosti uoči Hanžekovićevog memorijala.

Matea Dominiković, novinarka N1 televizije upitala ga je kako je zadovoljan radom Čistoće na što joj je Bandić odgovorio: -  O tome ćemo u Čistoći. Opet vi! Vi opet. Vi pilate. Da vi znate kako vi mene rajcate. Kako vi mene veselite, kako vi mene zabavljate. To je strašno.

Bandić se ispričao tijekom svojeg gostovanja  u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga.

- Svima onima koji su to izvukli iz konteksta i tumače na svoji način - što se babi htilo, to se babi snilo, ispričavam se. Jesmo li se dogovorili, ispričavam se svima onima. Da nema vas, mene ne bi bilo, ja neću protiv sebe. Bez vas ja bih bio mali šepavi mrav. Prema tome, moja isprika", rekao je Bandić, prenosi HRT.

Komentara 10

DU
Deleted user
15:43 30.08.2019.

S.O.S. (Smeće ostaje smeće)

RP
rpzagreb
20:53 30.08.2019.

Nakon svega, ništa drugo nego ljigavo ulizivanje novinarima i svojim biračima.

ME
mexpert
15:34 30.08.2019.

isprika sa figom u džepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije