Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO PONAŠANJE

Novi Bandićev ispad: 'Da vi znate kako vi mene rajcate'

Obilazak atletske staze
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
27.08.2019.
u 15:14

Zagrebački gradonačelnik zaprepastio je hrvatsku javnost kada je nedavno izjavio da bi on bio najbolje žensko jer svima daje.

Tijekom obilaska atletske staze na Mladosti uoči Hanžekovićevog memorijala zagrebački gradonačelnik Milan Bandić neprimjereno je odgovorio na pitanje jednoj od novinarki koja je pratila obilazak.

Matea Dominiković, novinarka N1 televizije upitala ga je kako je zadovoljan radom Čistoće na što joj je Bandić odgovorio: -  O tome ćemo u Čistoći. Opet vi! Vi opet. Vi pilate. Da vi znate kako vi mene rajcate. Kako vi mene veselite, kako vi mene zabavljate. To je strašno.

Ovo nije prvi takav ispad. Nedavno je zagrebački gradonačelnik zaprepastio hrvatsku javnost kada je nedavno izjavio da bi on bio najbolje žensko jer svima daje. 

Moguće je čuti izjavu zagrebačkog gradonačelnika na 6 minuti videa. 

Obilazak atletske staze
1/8
Ključne riječi

Komentara 34

NE
neboiznadzagreba
15:27 27.08.2019.

Bandić se gubi, nije lako zadovoljiti i građane i mafiju, a vrijeme curi...

DU
Deleted user
15:44 27.08.2019.

Da druže Bandiću, daješ, ali ne svoje. Počni malo davati svoje, a ne samo gradsko/državno.

FR
Frtajler
16:13 27.08.2019.

Pred smrt i u teškoj bolesti, na vidjelo izađe onaj pravi, iskonski odgoj, u ovom slučaju primitivizam kamenjara i komunjare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije