Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandić položio kamen temeljac za novi odjel Psihijatrijske bolnice

Investicija u novi odjel za rane intervencije u prevenciji i liječenju psihotičnih bolesti iznosit će 15 milijuna kuna
29. ožujka 2012. u 15:49 9 komentara 5 prikaza
bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je danas kamen temeljac za izgradnju Odjela 3a Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan u Jankomiru. Investicija u novi odjel za rane intervencije u prevenciji i liječenju psihotičnih bolesti iznosit će 15 milijuna kuna.

– U posljednjih desetak godina grad Zagreb uložio je oko 150 milijuna kuna u zdravstvene objekte, a sporazum koji smo potpisali jamči za izgradnju ove investicije 15 milijuna kuna – pohvalio se gradonačelnik.

Odjel veličine 4200 četvornih metara predviđen je za smještaj 70-ak osoba, a uz to će biti smještena Uprava, nabavna i skladišna služba.

 

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • zeitgeist.:

    Ovo je sukob interesa. Gradskim novcem gradi sebi budući dom.

  • Vito:

    Uostalom, zbog koga ili čega novianri ponovo prate činovnika naposlovima koje može odraditi bilo koji drugi, \"jeftiniji\" činovnik gradske službe? Čemu tolika pompa oko potrošnje novca stanovništva zagrebai svih kojima milan bandić & co. uzimaju 18 % od plaće i ... prikaži još!i mirovine? Ne daje svoj novac, već ga dajemo mi stanovnici Hrvatske i Zagreba... Zašto farizeja hvaliti za nešto što je davno predviđeno, ali zbog njega, i njemu sličnih, nije bilo novaca prije? Samo se sjetite kolike je milijune kuna, novca u drugim valutama, taj isti potrošio na Maksimirski stadion... Sad to pokušava zamagliti gadnjom humanitarne, zdravstvene, korisne, ustanove... A i dalje stanovnici kojima uzima 18 % od prihoda nemaju pitku vodu i kanalizaciju, plin... telefon, asflat...,...

  • tester:

    može se odmah i prijaviti kao pacijent broj 1.