Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija

Bandić položio kamen temeljac za novi odjel Psihijatrijske bolnice

bandić
Petar Glebov/PIXSELL
29.03.2012.
u 15:49

Investicija u novi odjel za rane intervencije u prevenciji i liječenju psihotičnih bolesti iznosit će 15 milijuna kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je danas kamen temeljac za izgradnju Odjela 3a Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan u Jankomiru. Investicija u novi odjel za rane intervencije u prevenciji i liječenju psihotičnih bolesti iznosit će 15 milijuna kuna.

– U posljednjih desetak godina grad Zagreb uložio je oko 150 milijuna kuna u zdravstvene objekte, a sporazum koji smo potpisali jamči za izgradnju ove investicije 15 milijuna kuna – pohvalio se gradonačelnik.

Odjel veličine 4200 četvornih metara predviđen je za smještaj 70-ak osoba, a uz to će biti smještena Uprava, nabavna i skladišna služba.

 

Komentara 9

ZE
zeitgeist.
17:24 29.03.2012.

Ovo je sukob interesa. Gradskim novcem gradi sebi budući dom.

VI
Vito
07:58 30.03.2012.

Uostalom, zbog koga ili čega novianri ponovo prate činovnika naposlovima koje može odraditi bilo koji drugi, \"jeftiniji\" činovnik gradske službe? Čemu tolika pompa oko potrošnje novca stanovništva zagrebai svih kojima milan bandić & co. uzimaju 18 % od plaće ii mirovine? Ne daje svoj novac, već ga dajemo mi stanovnici Hrvatske i Zagreba... Zašto farizeja hvaliti za nešto što je davno predviđeno, ali zbog njega, i njemu sličnih, nije bilo novaca prije? Samo se sjetite kolike je milijune kuna, novca u drugim valutama, taj isti potrošio na Maksimirski stadion... Sad to pokušava zamagliti gadnjom humanitarne, zdravstvene, korisne, ustanove... A i dalje stanovnici kojima uzima 18 % od prihoda nemaju pitku vodu i kanalizaciju, plin... telefon, asflat...,...

TE
tester
16:02 29.03.2012.

može se odmah i prijaviti kao pacijent broj 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije