Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNO IZDANJE

Bandić otvorio Dane zagrebačkih trešanja

Otvorenje 10. manifestacije Dani zagrebačkih trešanja u organizaciji ZG Trešnja
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/9
10.06.2020.
u 13:44

Trešnje se mogu kupiti do kraja lipnja

Uz sir, jagodu i pušlek, Zagreb se može pohvaliti da ima i svoje autohtone zagrebačke trešnje. Ponosno je tako otvorio gradonačelnik Milan Bandić 10. Dane zagrebačkih trešanja jutros na Tomislavovu trgu koje je organizirala udruga ZG trešnja.

Iskoristio je tako priliku da istakne kako je metropolska sorta kvalitetnija, mirisnija, veća, slađa, crvenija i lako je utvrditi razliku od uvoznih. 

"Pozivam sve vas, dragi moji sugrađani da kupujete domaće trešnje koje se ove godine na području Zagreba prodaju do kraja lipnja", naveo je Bandić.

Komentara 2

DE
DedaBaba
15:56 11.06.2020.

Koje su to? One sa crvima ili bez?

DO
doktorica
11:25 11.06.2020.

nekad je na Trešnjevki bilopuno trešanja,ali nakon betonske izgradnje nema ih,pitajte Bandića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije