Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO USKRS

Bandić: 'Moje misli su danas posebno uz vas dragi sugrađani u Cvjetnom naselju'

Bandić sa suradnicima obišao ribarnicu na Dolcu
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
12.04.2020.
u 12:24

Izvucimo iz sebe najbolje i pokažimo spremnost na davanje, dijeljenje i solidarnost kao zalog za sretniji i ispunjeniji život. I ne zaboravimo ni danas na zdravlje, budimo odgovorni – čuvajmo sebe i svoje bližnje! - zaključio je Bandić.

Uskrs je Zagrepčanima čestitao i gradonačelnik Milan Bandić, a istaknuo je kako su njegove misli danas posebno uz sugrađane koji su nakon potresa izgubili svoj dom i završili u Cvjetnom naselju.

- Učinit ćemo sve da vam idući Uskrs bude sretniji! - napisao je na svome Facebooku profilu i dodao 'neka nam svima univerzalne poruke Uskrsa budu nadahnuće i vodilja, posebice sada kada se suočavamo s pošašću koronavirusa i s posljedicama razornog potresa koji nas je zadesio'.

- Izvucimo iz sebe najbolje i pokažimo spremnost na davanje, dijeljenje i solidarnost kao zalog za sretniji i ispunjeniji život.
I ne zaboravimo ni danas na zdravlje, budimo odgovorni – čuvajmo sebe i svoje bližnje! - zaključio je Bandić.

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
18:43 12.04.2020.

Kućni odgoj i vjera mi ne dopuštaju da uopće komentiram ovakvo što. Dovoljno.

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:30 13.04.2020.

Barbara, 37. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Avatar Optimyst
Optimyst
16:00 12.04.2020.

Jedino relevantno pitanje u vezi Bandića jest zašto je još uvijek na slobodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije