Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pobjede

Bandić slavio, a onda se prolomilo: Lopove! Vrati 18 milijuna kuna!

Milan Bandić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
04.06.2017.
u 23:15

Kraj govora obilježio je i jedan incident. Nakon što je Bandić završio svoj govor, jedan je muškarac povikao: "Lopove!" Muškarca su iz stožera odmah izveli Bandićevi zaštitari.

Milan Bandić stigao je u svoj stožer iza 22 sata gdje je dao izjavu nakon što je nakon 100 posto obrađenih biračkih mjesta potvrđeno da je ponovno osvojio mandat za gradonačelnika Zagreba 

Kako je lijepo vidjeti vas opet! Prekrasni ste. Nećemo večeras pjevati, no teško je ostati ravnodušan. Nikada nitko u povijesti ovoga grada nije, niti će ikada pobijediti 6 puta zaredom, kazao je vidno umoran no sretan Bandić i zahvalio se svim sugrađanima. 

Zagrepčani nikada nisu bili isključivi, istaknuo je gradonačelnik Bandić u svom pobjedničkom govoru, poručivši da je Zagreb pozitivan i da su Zagrepčani najveći pobjednici. 

– Zagreb ne trpi isključivost, negaciju i destrukciju – dodao je, te spomenuo kako je čuo jednog političkog analitičara koji je rekao da ima nešto od Franje Tuđmana.

Zahvala majci, Bogu...

– Imam ja i Tuđmanovog i Starčevićevog i Račanovog... ali od svakog najbolje – rekao je u svom emotivnom govoru u kojemu se zahvalio i svojoj majci koja "ga je rodila takvog kakvog me rodila". Učinila je da volim čovjeka i da nikada nikome nisam napravio zlo.

Milan Bandić
1/66

Zahvalio se i Bogu. - Hvala dragom Bogu što me stvorio takvog nesavršenog, a najboljeg. 

Čestitao je svim protukandidatima u prvom krugu i pozvao sve na suradnju. Sutra počinje bitka za 7. mandat, zaključio je Bandić. Istaknuo je pet temelja uspjeha, nabrojao projekte koje očekuju Zagreb, ali pozvao i na konsenzus u Skupštini.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Kada moji protukandidati budu znali svaku ulicu i svaki problem ovoga grada, oni će moći konkurirati. Sve drugo je gluma i sijanje iluzija. Molim sve zastupnike u Skupštini da stvorimo koaliciju oko kapitalnih projekata. 

Na kraju govora najavio je da će u utorak objaviti jedno veliko pojeftinjenje u gradu, ali nije htio otkriti o čemu se radi. Tek je spomenuo da će jedna važna usluga pojeftiniti 30 do 50 posto. Ranije nije o tome pričao jer bi ga, kako je rekao, optužili da je riječ o predizbornom triku.

Mali incident

Kraj govora obilježio je i jedan incident. Nakon što je Bandić završio svoj govor, jedan je muškarac povikao: "Lopove! Vrati 18 milijuna kuna! Lopove!". Muškarca su iz stožera odmah izveli Bandićevi zaštitari.

>>Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE. 

Komentara 91

Avatar alien79
alien79
23:07 04.06.2017.

Bandić se žestoko istovario po indexu i njihovim neškolovanim i primitivnim novinarima

DU
Deleted user
23:15 04.06.2017.

Odličan govor Milana Bandića! "Domoljublje i socijaldemokracija idu zajedno!" "Zagreb nije mjesto za isključivost - za ideje mi ili oni"... Hoće li u Partiji to ikada shvatiti?

ZA
zakrapina
23:14 04.06.2017.

Bravo Bandiću pobijedio si medijsko zlo predvođeno index-om, nije te politička konkurencija zaustavila ni zlouporabama represivnog aparata. Nisu te zaustavili ni uličari iz razno raznih udruga na državnom i gradskom proračunu koji samo znaju šovinistički vrijeđati i mrziti. Svaka tii čast, a mrziteljska mašinerija predvođena SDP-om neka pati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije