Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRAK TARITAŠ

Bandić je prodao Trg maršala Tita zbog 5 glasova u skupštini

Gradska skupština
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
29.06.2017.
u 12:59

Mrak Taritaš je nakon neuspjele konstituirajuće sjednice u društvu Brune Esih izjavila da se ona i Esih ne slažu oko nekih stvari

Anka Mrak Taritaš, zastupnica u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, kazala je u četvrtak nakon neuspjele konstituirajuće sjednice Gradske skupštine kako je gradonačelnik Milan Bandić "prodao Trg maršala Tita za čisto politikantstvo i većinu u skupštini".

Mrak Taritaš je nakon neuspjele konstituirajuće sjednice u društvu Brune Esih izjavila da se ona i Esih ne slažu oko nekih stvari i da se to jasno komuniciralo u predizbornoj kampanji.  

U ovom gradu ima puno građana koji se loše osjećaju jer će se promijeniti ime trga koji ima svoje ime već 72 godine, rekla je i upitala se zašto se nakon 72 godine preko noći mijenja ime te da se ne slaže s tim i protiv čega će glasati.

Mislim da to nije dobro i u tome ću biti dosljedna , naglasila je. Trebalo je biti dosljedan i reći "neću prodati Trg maršala Tita za pet glasova u Gradskoj skupštini, ocijenila je. Podsjetila je da je gradonačelnik govorio da je promjena tog trga tema referenduma i da je nakon toga poručio da to ipak nije tema, kazavši "da to nije vjerodostojnost".  

Ali ako ćemo se složiti da treba riješiti otpad u Gradu Zagrebu, riješiti promet, jednosmjensku nastavu, možemo se složiti i dići ruke, dodala je. Projekti koji su važni u Gradu Zagrebu važni su za naše građane bez obzira kako će oni birati, rekla je. Način na koji je gradonačelnik Bandić prodao Trg maršala Tita je način da ga je prodao za čisto politikantstvo i većinu u Gradskoj skupštini, ocijenila je

Ocijenila je da je bilo dovoljno vremena da  se svi dogovore, ali očito je da dogovori nisu bili tako jednostavni, smatra Mrak Taritaš koja je u Gradsku skupštinu izabrana na listi SDP-a i HNS-a čija je bila i kandidatkinja za gradonačelnicu, ali je u međuvremenu napustila HNS nakon što je ta stranka odlučila koalirati s HDZ-om na državnoj razini.

 

Komentara 22

Avatar juricamesko
juricamesko
13:44 29.06.2017.

Anka placena je velika cijena za micanje te ploce.cak pet glasova.ne vrijedi ona niti jedan glas.

B2
bokida 2
16:50 29.06.2017.

Ha,ha pa valjda toliko glasova vrijedi ili je i to previše.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:14 29.06.2017.

Da je bilo tko od vas imao lagodan zivot zahvaljujuci drugovima i bezveznom palamudjenju, i vi bi bili nesretni i u soku kao i Anka. Sada je imala veliku priliku zacepiti i okrenuti plocu s fokusom na buducnost, ali nijeje jer je ona "dosljedna". U stvari njena racunica i nije tako losa. Zahvaljujuci bezglavom ideoloskom i politickom lutanju mnogih gradjana Hrvatske, ona ce provesti ostatak zivota u oporbi bez ikakve odgovornosti i sa istom placom kao i oni u poziciji sa bremenom odgovornosti prema narod - to je raj na zemlji. Ista lagoda slijedi i SDP-ovcima. Da je Tudjman bio jedan od tih "dosljednjih" danas bi na more putovali preko SLO ili Bosne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije