Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački gradonačelnik

Bandić o renovaciji wc-a: 'Ne bute me dobili na taj štos, ne bavim se šekretima i wc-ima'

Milan Bandić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
27.04.2019.
u 15:44

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predstavio je svoje kandidate za europski parlament, ali je odbio komentirati medijske napise o obnovi kućice s dva toaleta za 299 tisuća kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predstavio je svoje kandidate za europski parlament, ali je odbio komentirati medijske napise o obnovi kućice s dva toaleta za 299 tisuća kuna, piše N1.

- Ja se ne bavim wc-ima. Tamo je služba, mjesni odbor i Zrinjevac... Ne bute me dobili na taj štos, previše ja godina imam. To je štos, irelevantno, bitno je što ja kao gradonačelnik govorim. Ne bavim se šekretima i wc-ima...

Galerija: Nekolicina građana okupila se na prosvjedu protiv skupog uređenja javnog WC-a

Milan Bandić
1/6

Ne bavim se efemernim stvarima, pustite gradonačelnika, koji je otac grada, da se bavi važnim pitanjima. Ja sam se usredotočio na Zagreb City, Zagrepčanku, spomenik dr. Tuđmanu, Domovini, to su projekti gradonačelnika. Državnici donose poteze za generacije, a političari za mandat. Ja sam se mandata nauživao- kazao je Bandić.

Bandić se također pohvalio sa svojih šest mandata koje je, kako navodi, osvojio zbog svoje sposobnosti, a ne podobnosti suradnika. Poručio je i kako je ispred stranačkih interesa stavio one nacionalne. 

- Da je Vlada imala takvih šest mandata, bili bi bolji od Njemačke i Švicarske zajedno. Da se Tito sad probudi, ugodno bi se iznenadio- rekao je Bandić.

Milan Bandić održao konferenciju za medije na temu Akti gradonačelnika

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Urbani
Urbani
16:26 28.04.2019.

Bandic dugo drzi SDP daleko od Zagreba, zato ga glasaju i zato je Zagreb uspjesan grad.

KB
kamilo.bozic
14:31 28.04.2019.

Kookom Bandic ne moze da nespomene njemu voljenog Tita ubujucu hrvackog naroda

Avatar Idler 3
Idler 3
10:19 28.04.2019.

Prosil te bi Bilane, a jel mi bi pojasnil razliku med šekreta i WC-a ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije