Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Ilici

Baka 'bebe u kolicima' koju je otac spasio od jurećeg Audija: Molim da mi se javi žena u baloneru!

Ilica Audi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.05.2016.
u 16:42

"Molim gospođu u svijetlom baloneru koja je prva pritrčala mojem sinu i unuci da mi se javi. Također, ako je netko poznaje neka mi da kontakt. Hvala", napisala je Milica Alić.

Na Facebook grupu "Zakaj volim Zagreb" s porukom se javila Milica Alić koja traži "ženu u svijetlom baloneru". Ona je prva pritrčala njezinom sinu i unuci nakon prometne nesreće koja se sredinom travnja dogodila u zagrebačkoj Ilici.

Podsjetimo, te subote je Miroslav Stanojević, kojemu je izmjereno 1,77 promila alkohola u krvi, izgubio nadzor nad Audijem A6 te je udario u semafor i umalo naletio na oca i njegovu tromjesečnu kćer u kolicima. Drama u Ilici zabilježena je na ovoj SNIMCI.

"Molim gospođu u svijetlom baloneru koja je prva pritrčala mojem sinu i unuci da mi se javi. Također, ako je netko poznaje neka mi da kontakt. Hvala", napisala je Milica Alić.

– Molim vozača samo da ne sjeda više pijan za volan – kazao je toga dana otac heroj koji je spasio sebe i svoju tromjesečnu djevojčicu od jurećeg Audija A6.

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Damir Grgić

>>Snimka oca kako u posljednji čas spašava sebe i bebu pred pijanim vozačem je nevjerojatna!

>>Nesreća u Ilici: 46-godišnji vozač Audija platio kaznu od 18.800 kuna

>>Otkrivamo tko je pijani vozač! Otac junak: Molim ga samo da više ne sjeda pijan za volan

Komentara 17

Avatar pekarr
pekarr
19:31 19.05.2016.

Da... jedina je sreća u svemu tome što nije naišao tramvaj.

TH
than
00:58 20.05.2016.

A vozac automobila zavrsio u pjesackoj zoni, a kada gledamo vrijednost automobila. kazna je kikiriki...

SC
schwertransport
20:50 19.05.2016.

Ne javljajte se gospodo optuzit ce vas da ste uzrokovali nezgodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije