Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Ilici

Snimka oca kako u posljednji čas spašava sebe i bebu pred pijanim vozačem je nevjerojatna!

Snimka oca i bebe pred pijanim vozačem
Foto: HRT
1/17
16.04.2016.
u 18:39

- Gospodin s kolicima mu je bio na putu te je refleksno skočio na tračnice i tako spasio sebe i dijete - ispričala nam je gospođa koja je svjedočila nesreći

Pukom srećom i dobrom reakcijom jednog oca izbjegnuta je nova tragedija na zagrabačkim ulicama. Oko 10 sati vozač automobila izgubio je kontrolu te je naletio na stup semafora i stupiće na Ilici kod kućnog broja 125 u blizini Trga Francuske republike.

SNIMKU MOŽETE VIDJETI OVDJE!

Auto je nastavio nekontrolirano juriti nogostupom prema ocu koji je gurao kolica s djetetom. Prema prvim informacijama, otac je trznuo kolica kada je vidio auto kako nekontrolirano ide prema njima te je dijete ispalo van. Kako sada stvari stoje, nije teže ozlijeđeno, ali je ipak prevezeno u Klaićevu.

- Bilo je strašno, ali hvala Bogu nitko nije ozlijeđen. Auto je odjednom tu dojurio po nogostupu i rušio stupiće. Gospodin s kolicima mu je bio na putu te je refleksno skočio na tračnice i tako spasio sebe i dijete. Koliko znam, supruga mu je bila kod frizera pa je tata išao malo prošetati s djetetom. Izgledalo je ružno, ali srećom je sve prošlo dobro - rekla je nam je gospođa koje je svjedočila nesreći.

Očevici s mjesta nesreće tvrde da je vozač bio alkoholiziran te da je tijekom alkotesta napuhao 1,87 promila.

Razbijeni automobil je nakon očevida uklonjen, a radnici su postavili novi semafor.

Foto: Facebook/RTL

>> Divljati autom počeo u Dubravi: 'Ne znam kako da to opišem. Ovakav horor nisam vidio'

Komentara 188

MI
mirrro
11:30 16.04.2016.

policija treba pokazati zube manijacima

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:32 16.04.2016.

pa kaj policija i pravosuđe radi?????

MI
mirrro
11:31 16.04.2016.

svaki dan se trubi nesvjesnim vozacima da se pridrzavaju brzine a oni ljudi moji jure kroz naselja i ulice,užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije