Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio se motor

VIDEO Autobus se zapalio kod MSU: Putnici izašli iz vozila, a gusti dim širio se Avenijom

Autobus se zapalio kod MSU: Putnici izašli iz vozila, a gusti dim širio se Avenijom
Foto: Antonio Tatar
1/2
30.08.2021.
u 13:58

Vozač je promptno reagirao i uspješno ugasio požar

ZET-ov autobus zapalio se danas oko 13 sati na Aveniji Većeslava Holjevca.

Do zapaljenja je došlo u motoru autobusa pa je vozač zaustavio vozilo u neposrednoj blizini stanice kod Muzeja suvremene umjetnosti. Putnici su potom izašli iz autobusa, nakon čega se pojavio gusti dim koji se širio nad spomenutom lokacijom.

- U 13.30 sati na Aveniji Većeslava Holjevca, u zoni raskrižja s Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana, došlo je do požara u prostoru motora autobusa linije 220 (Glavni kolodvor – Dugave). Vozač je promptno reagirao i uspješno ugasio požar. Prema prvim dostupnim informacijama, ozlijeđenih nema, a u tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti - rekli su nam iz ZET-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije