Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene linija ZET-a

Autobus do garaže Tuškanac ne vozi, iz Velike Gorice obilazno prema Kozjači i Mraclinu

16.07.2013., Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic, pustio je u promet novu trasu autobusne linije ZET-a broj 150, Tuskanac garaza-Gorni grad-Trg bana Josipa Jelacica.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
11.06.2014.
u 08:16

Radovi na cestama narednih dana, pa autobusi ZET-a voze obilazno ili ne voze

Zbog radova na cestama pojedine linije autobusa ZET-a neće prometovati, a dio vozi obilazno.

Tako autobus do garaže Tuškanac od danas do završetka radova na Mesničkoj ulici, Streljačkoj ulici i na dijelu ulice Tituša Brezovačkog ne vozi, a linije 303 i 304 iz Velike Gorice prema Kozjači i Mraclinu u četvrtak od 8 do 19 sati, odnosno do završetka radova u Ulici braće Radić u Mraclinu vozit će izmijenjenom trasom.

Linija 303 Velika Gorica - Kozjača od terminala u V. Gorici vozit će redovnom trasom do raskrižja državne ceste D31 i Okuja, kroz Okuje do Društvenog doma, natrag u Okuje te istom trasom u povratku.

Linija 304 Velika Gorica - Mraclin kretat će se Sisačkom cestom, skraćeno do crkve u Mraclinu te istom trasom nazad.

Linija 114 Ljubljanica – Prečko od 16. lipnja do 7. rujna neće voziti.

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
12:19 11.06.2014.

Autobusi ne voze "do završetka radova", a to može potrajati do kraja ljeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije