Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meštrovićev paviljon

ArtOmat sljedeći tjedan okuplja čak 70 izlagača

Foto: TZ Zagreb
14.12.2018.
u 12:30

Popularni sajam vraća se nakon jednogodišnje stanke, a ponovno ima i bogat program kreativnih radionica

Čak 70 autora na raznovrsnoj listi izlagača u rasponu od vizualnih i primijenjenih umjetnosti do dizajna, ali i obrtničke tradicije, predstavit će svoje radove na osmome izdanju artOmata koji se sljedeći tjedan održava u Meštrovićevu paviljonu.

Popularni sajam vraća se nakon jednogodišnje stanke, a ponovno ima i bogat program kreativnih radionica. Filigranski nakit, keramičke zdjelice “tanke kao papir”, grafike, “color-block” kaputi Ane Marije Ricov, društvena igra “Strašne žene”, predmeti nastali od drva starog tisuću godina... samo su dio ponude među kojom mnogi tradicionalno traže i božićne poklone, a u sklopu pop-up sudjelovanja predstavit će se i poznata fotografkinja Slavka Pavić.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Sajam se otvara u ponedjeljak u 20 sati, a prati ga prodajna izložba radova četrdesetak studenata likovnih akademija nazvana “Plati i nosi” koja će se smjestiti u galeriji Bačva.

>> Izložba posvećena jugoslavenskoj arhitekturi hit u New Yorku

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije