Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema razloga za paniku

Ako primijetite nešto neobično u zagrebačkoj zračnoj luci u četvrtak, evo o čemu je riječ

Prošlo je pet godina od otvorenja novog putni?kog terminala Zra?ne luke Franjo Tu?man
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
17.10.2023.
u 17:30

Provedba vježbe neće utjecati na redovno odvijanje prometa i funkcioniranje službi zračne luke, pojašnjavaju u zračnoj luci

Ako vidite hitne službe i čujete sirene dok prolazite zagrebačkom zračnom lukom bilo kao putnik bilo kao vozač u blizini, bez brige. Nema izvanredne situacije, već je riječ o planiranoj i redovnoj vježbi.

– U Zračnoj luci Franjo Tuđman, u četvrtak, 19. listopada 2023. godine, u večernjim satima, održat će se planirana vježba za slučaj izvanrednog događaja. Održavanje vježbe važan je dio pripravnosti za izvanredne događaje. Ova vježba organizira se u suradnji sa Croatia Airlinesom te hitnim službama – izvijestili su iz zagrebačke zračne luke.

Provedba vježbe neće utjecati na redovno odvijanje prometa i funkcioniranje službi zračne luke, pojašnjavaju u zračnoj luci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije