Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi se pamte

A vidi ga: Bandić pokleknuo trendu, objavio svoj prvi selfie

Milan Bandić selfie
Foto: Facebook
11.06.2014.
u 15:45

Često je fotografiran u službenim prigodama, zagrebački gradonačelnik nerijetko bude i na fotografijama sugrađana, a danas se pohvalio da je snimio i selfie

Rado je viđen gost na društvenim događajima, stiže na gotovo sve kulturne, sportske i gospodarske priredbe u Zagrebu, u bilo koje doba dana.

Lako ga je stoga i fotografirati – gradonačelnik Zagreba (s neskrivenom ambicijom da postane, njegovim rječnikom rečeno, "gradonačelnikom Hrvatske") Milan Bandić magnet je za slikanje. Za profesionalce, pa i građane, Bandić se zna namjestiti, a da slijedi i trendove pokazao je danas i na svom Facebook-profilu.

Objavio je sliku s grupom novinara, negdje u gradu, potpisavši je kao – prvi selfie, a za takav je "iskorak" dobio i niz lajkova svojih poklonika.

 

Komentara 5

GO
golub
17:05 11.06.2014.

Ovu sliku stavit ću u vinograd da mi ptice ne pozoblju grožđe..

DU
Deleted user
21:24 11.06.2014.

vecernji nastavlja sa politickom kampanjom bandica. cudi me da ga jos nema na pasteti

Avatar nijeminišta
nijeminišta
22:13 11.06.2014.

šteta što ovaj novinar ne zna što je selfie... inače bi mu bilo jasno da ova fotka nije selfie bandića nego ove gospođe u sredini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije