Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

2. Večeri kulture u Mlinovima: Koncert violine Tomislava Ištoka

Koncert violine Tomislava Ištoka
Foto: Promo
1/2
20.04.2018.
u 13:14

Ovaj koncert bit će drugi u nizu događanja u sklopu ciklusa Večeri kulture u Mlinovima.

Ove nedjelje, 22. travnja, s početkom u 19 sati u prostorijama MS Mlinovi, Jahorinska 5 u Zagrebu, Temeljni ogranak HDZ Mlinovi organizirat će koncert violine, akademskog violinista Tomislava Ištoka. Na repertoaru će se naći djela svjetski poznatih autora: Paganinija, Ysaye, Gardela i Šostakoviča.

Ištok je diplomirao na Muzičkoj akademiji 2001. godine u klasi prof. Kristijana Petrovića, a poslijediplomski studij u klasi prof. Gorana Končara završio je 2005. godine. Od 2006. godine stalni je član Zagrebačke filharmonije.

Sa Zagrebačkom filharmonijom sudjelovao je po turnejama po čitavom svijetu od kojih izdvajamo Meksiko, Japan, Kinu, Švedsku, Portugal i mnoge druge zemlje. Solističke nastupe imao je diljem Lijepe naše, ali i inozemstva od čega se posebno izdvaja nastup u Hong Kongu u St. John's cathedral u sklopu Hong Kong Generation Next Arts festivala.

Ovaj koncert bit će drugi u nizu događanja u sklopu ciklusa Večeri kulture u Mlinovima. Ciklus Večeri kulture pokrenut je od strane Temeljnog ogranka HDZ Mlinovi kako bi se susjedima, ali i gostima iz raznih dijelova grada Zagreba, otvorila mogućnost uživanja u nastupima vrhunskih umjetnika. Uz uživanje u nastupima ovakva događanja su odlična prilika za druženje, međusobno upoznavanje i kreiranje zajedništva između susjeda iz kvarta, ali i drugih gostiju.

Ciklus Večeri kulture u Mlinovima nastavit će se i u budućnosti. Odmah po završetku koncerta violine TO HDZ Mlinovi počinju raditi na sljedećem događanju koje će se održati u lipnju ove godine na 3. Večerima kulture.

Ulaz na koncert je slobodan. Svi su dobrodošli! Poslije koncerta svi posjetitelji imat će prilike podružiti se uz prigodan domjenak.

Poziv na događanje može se pronaći i na Facebooku-u

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije