Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.11.2012. u 12:00

Americi je potreban lider koji će pružiti snažniju podršku poslovnim ljudima, malom i srednjem poduzetništvu, a Romney zna što je potrebno za pokretanje gospodarstva jer se u tome potvrdio.

Kad Romney obećava da će proširiti američki biznis diljem svijeta, onda to misli ozbiljno. I ne boji se označiti Kinu kao državu koja manipulira svojom valutom, Rusiju prozvati za spori razvoj demokracije ili upozoriti da je Iran na korak od proizvodnje nuklearne bombe. Americi je potreban lider koji će pružiti snažniju podršku poslovnim ljudima, malom i srednjem poduzetništvu, a Romney zna što je potrebno za pokretanje gospodarstva jer se u tome potvrdio.

On ne želi biti zaštitnik administracije i političara jer oni ne stvaraju društveni dohodak i progres. Promicanje rada, obiteljskih vrijednosti, nacionalne svijesti i visokog standarda ono je po čemu se pamti Amerika iz najboljih dana i stoga se nije teško složiti s Romneyem da ponos nacije ne mogu biti visoka izdvajanja za socijalu. Progres je kad svaka fakultetski obrazovana mlada osoba može brzo naći posao, što sada nije slučaj, i kad ljudi žive od svoga rada, a ne od pomoći države.

Romney ispravno kritizira Obaminu zdravstvenu reformu govoreći da nema koristi što svaki građanin ima Madicare osiguranje ako liječnici ne primaju nove pacijente. Pohvalno je i što unaprijed najavljuje suradnju s demokratima jer Amerika treba lidera koji ujedinjuje bez obzira na političke razlike. Na koncu, Romney se unatoč materijalnom bogatstvu koje posjeduje dokazao kao socijalno osjetljiv i humanitarno aktivan.

>>Sve o Obaminoj i Romneyjevoj utrci pratite u našoj specijalnoj rubrici Američki izbori

Komentara 33

OB
-obrisani-
12:23 06.11.2012.

I moj Pepi Žbuka zna kako pokrenuti gospodarstvo. U prvoj fazi mu pomaže moj Glorius, prikuplja novac koji u čarapama čuvaju mrski Hrvati. Sa prikupljenim novcem će moj Pepi pokrenuti akciju žbukanja Hrvatske, neviđenu u povijesti. Sa tom monjumentalnom akcijom Pepi će postati najveći graditelj Hrvatske, čak veći od Khuena Hedervarya.

OB
-obrisani-
12:25 06.11.2012.

Go, Romney, go!

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
12:08 06.11.2012.

Nadajmo se da će Romney pobijediti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?