Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.02.2013. u 16:00

Građani ne žele više slušati prepucavanja u Kukuriku koaliciji. Zanima ih konkretno hoće li biti poreza na nekretnine ili neće i hoće li im se minus smanjiti ili će ostati kao i dosad.

Solira li ministar Linić kad govori o porezu na nekretnine ili smanjivanju minusa na računima građana ili HNS-ovci iskaču izvan okvira iznoseći suprotne tvrdnje? Kad god on iznese neku ideju, narodnjaci su odmah tu da ga poklope. Prvo je to bio Čačić, pa Vrdoljak, a sada i Kovačević. Je li riječ o sukobu SDP-a i HNS-a ili premijer Milanović koristi narodnjake u pokušaju kontroliranja svog ministra? Taj rašomon traje otpočetka vladavine Kukuriku koalicije, no građani ne žele više slušati prepucavanja. Zanima ih konkretno hoće li biti poreza na nekretnine ili neće i hoće li im se minus smanjiti ili će ostati kao i dosad. To su stvari o kojima ovise planovi građana za budućnost. Budu li morali krpati minus, onda ove godine nema ništa od ljetovanja na moru, nove jakne ili cipela jer će morati stisnuti i ono malo koliko imaju. Neizvjesna budućnost građana, koju koalicija sama generira, ne dovodi ni do čega osim do gubitka povjerenja. Bilo bi vrijeme da premijer Milanović prekine zimski san i da uvede malo reda među “svoje dečke”. Neka zaustavi Linića ako ovaj solira ili neka disciplinira narodnjake ako oni ministru financija sapunaju dasku kao nekakvu protutežu Čačićevu odlasku iz Vlade. Što dulje ovaj rašomon traje, to će teže biti popraviti stanje.

Komentara 3

DO
doktorica
10:35 24.02.2013.

a da zaposlimo nezavisne ljude koji znadu?!

CV
crna vrana
09:42 24.02.2013.

Bilo bi vrijeme da premijer Milanović prekine zimski san i da uvede malo reda među “svoje dečke”. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Koji pretenciozan zahtjev !? Pa taj nije u stanju uvesti reda u svoje zbrkane misli , kamoli će uvoditi reda u namislii zajapurenog Linića. Ovo s trajanjem rašomona ste u pravu, jer će mo se od ove tek jednogodišnje pošasti oporavljati godinama.

SS
sseka
10:33 24.02.2013.

tako je! dosta je "pokušavanja" i "tapkanja na mjestu"! hoćemo konkretne rezultate koji će unaprijediti naš životni standard!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?