Naslovnica

Vjenčanje u suton u romantičnom gradiću San Pedru

17. svibnja 2009. u 18:43 4 prikaza

Od izvora bliskih Tatjani Dragović i Goranu Ivaniševiću doznajemo kako je najslavniji domaći ljubavni par sinoć svoju vezu ozakonio u američkoj državi Kaliforniji u romantičnom gradiću San Pedru.

Osim šestogodišnje kćeri Amber Marije, jednoipolgodišnjeg sina Emanuela i roditelja, na ceremoniji su bili samo najbliži prijatelji. Glasine o skorom vjenčanju krenule su kada je Tatjana s prijateljicom Kristinom Bradač-Smoje obilazila losangeleske dućane u potrazi za idealnom haljinom koju bi odjenula.

 Kako doznajemo, mladenka nije bila u klasičnoj vjenčanici, nego je odabrala stiliziranu kreaciju. Vizažist Tomislav Vrban navodno je bio angažiran kako bi uljepšao mladenku za dan kada je napokon postala gospođa Ivanišević.

Još je nepoznato hoće li supruzi sljedećih dana nekamo otputovati na medeni mjesec. Nakon skandala zbog otkrića Goranove nevjere, par je privremeno otputovao u Los Angeles gdje je pronašao novi dom.

Još nisu obznanili misle li djecu podizati u stranoj zemlji, no 37-godišnji Ivanišević svojedobno je izjavio da mu se, zbog medijskog zanimanja, život u Hrvatskoj ne čini previše privlačnim.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?