Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda 'Krim tima 2'

Lučić više nije u komi i tvrdi da je nevin, otkriveno koji MMA borac ga je nokautirao

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/RTL
1/9
15.01.2020.
u 22:54

Policija ga tereti da je pokušao iznuditi sto tisuća eura od zaprešićkog poduzetnika prijeteći mu da će ga uvaliti u probleme zbog poslovanja s nekim osobama koje su u Hrvatskoj utajile porez

Bivši policajac i glumac popularne serije "Krim tim 2" Leon Lučić više nije u induciranoj komi u kojoj je završio nakon što su ga zaprešićki poduzetnik i MMA borac pretukli jer je, kako tvrde, iznuđivao novac od poduzetnika. No Lučić sada negira te optužbe.

– Moj klijent opovrgava povezanost sa zločinom za koji ga sumnjiče. On nije bio organizator iznude. Kad bude vrijeme, iznijet će svoju obranu – rekao je Lučićev odvjetnik Josip Reljić za 24sata.

A RTL je večeras objavio ime MMA borca koji je nokautirao Lučića. Radi se o Marku Šintiću, koji također leži na zagrebačkoj Traumi. On je, naime, u sukobu i sam stradao.

- Njegovo zdravstveno stanje je bolje. On je operiran, hitno je prebačen u Zagreb, u traumatološku bolnicu, imao je dvostruki prijelom ključne kosti - kazao je Gordan Preglej, odvjetnik Marka Šintića.

Šintić je te večeri bio u ulozi prijatelja osobe koja je prijavila iznudu policiji. S iznudom, poručuje, nema nikakve veze. Na pitanje ima li kao Šintićev odvjetnik saznanja da su uključene bile još neke osobe koje nisu spomenute u medijima, Preglej odgovara:

- Ja bih to prepustio policiji. Moja stranka ni na koji način ne bi željela optužiti policiju za bilo što, možda je došlo do propusta kod određenih ljudi, ali policiju u cjelini - ne. Dodaje i da bi policiji prepustio da utvrdi je li bilo propusta.

Podsjetimo, policija Lučića tereti da je pokušao iznuditi sto tisuća eura od zaprešićkog poduzetnika prijeteći mu da će ga uvaliti u probleme zbog poslovanja s nekim osobama koje su u Hrvatskoj utajile porez.

– Pokušaj iznude je 7. siječnja prijavljen u policijskoj postaji Zaprešić. Nakon toga smo krenuli u pripremanje klopke, koja je na kraju propala jer je žrtva kaznenog djela iznude iz nekog razloga u ključnom trenutku prestala surađivati s nama i sama krenula u realizaciju te klopke – kazao je ranije voditelj službe organiziranog kriminaliteta Boris Novak.

Naime, policija je s poduzetnikom krenula prema Lučkom, gdje je na autocesti trebala biti odrađena primopredaja, ali u jednom trenutku su mu javili da ipak odustaju od akcije jer bi morali prijeći granice PU zagrebačke te da otkaže dogovor s Lučićem. On ih nije poslušao i tako je došlo do tučnjave. Osoba koja je bila s Lučićem je pobjegla.

Ključne riječi

Komentara 8

TH
than
01:53 16.01.2020.

Naravno da je nevin. U ovoj državi su svi lopovi i kriminalci nevini. Jedino su pošteni ljudi krivi i njima sjeda ovrha i kada ne plate ratu, dvije odvoza smeća. I onda se čudi Plenković što neki sa kalašem sređuju probleme, a drugi bježe masovno iz države. Ma neka institucije rade svoj posao što kaže Bandić. Instititucije u koje su uhljebili nesposobne, ali podobne ljude. Institucije koje ništa ne rješavaju, već su same sebi svrha.

LE
Levanto
05:36 16.01.2020.

Nisu nadležni , jer je to druga županija. Zakon drugoga šerifa. A kad su tako podilili ...ča se može.

HA
Hagar
06:35 16.01.2020.

Jedini tko ce odgovarati je ovaj sto su ga iznudjivali. Zivi bili pa vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije