Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na sjednici

Župan vijećniku: Razbit ću te!

skupstina
13.10.2010.
u 16:58

Svoju dužnost obavljam časno i pošteno, a za spominjanje Remetinca nas dvojica ćemo razgovarati – poručio je župan, nakon toga se nastavila rasprava.

Razbit ću te, razbit ću te! – poručio je župan Marijan Aladrović za skupštine Požeško-slavonske županije SDP-ovu vijećniku Vicku Njavri.

Ta reakcija inače staloženog župana uslijedila je tijekom rasprave o izvještaju o njegovu radu. Njavro je ustvrdio da se župan obvezao časno i odgovorno obavljati dužnost te da nije bio nazočan na dvije od pet sjednica skupštine.

– Znam zašto se župan borio rukama i nogama za to mjesto. Sve će to doći na red. Remetinec je pun, nezakonitosti se neće trpjeti pa iz toga razloga SDP neće prihvatiti izvješće – kazao je Njavro, na što mu je župan uzvratio da laže jer nije bio prisutan samo na izvanrednoj sjednici koju je zatražio Klub SDP-a.

– Svoju dužnost obavljam časno i pošteno, a za spominjanje Remetinca nas dvojica ćemo razgovarati – poručio je župan, nakon toga se nastavila rasprava o privremeno ukinutoj pruzi Čaglin - Našice što je Njavro pokušao nekoliko puta staviti na dnevni red.

– Zar vas nije sramota spominjati Čaglin, gospodine Njavro, pa vi ste tamo godinama radili pa što se napravili – ništa – nastavio je župan.

Ponovno javljanje vijećnika Njavre bila je kap koja županu prelila čašu. Bliski susret, na sreću, nije se dogodio.

Ključne riječi

Komentara 14

AP
Ana Pavić
13:39 14.10.2010.

Kradete vi i lažete i jedni i drugi. Taj župan od kada je zasjeo ništa napravio nije, a ni onaj prije njega iz suparničke stranke. Stoga, ne jedite se, nevaljate pišljivom bobu ni jedni ni drugi. Maknite se iz politike,, nama treba poštenje, rad i napredak. Požeško-slavonska županija je na dnu dna !!!!!!!!!!!!!

OP
Obećanko požeški
09:00 19.10.2010.

Hej, ti __vratićesevalter__, mislim da tebi treba psihoanaliza, jer koliko vidim ti si opsjednut svojim tatom, pa ga stalno spominješ, umjesto da si priznaš da si peder. Molim te lipo, reci ti meni, ili bilo koji pjegavac iz tvoje partije,e, gdje sam ja to u svom kometarnu spomenija druga Ronka.

DU
Deleted user
17:56 13.10.2010.

banda lopovska oboica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije