Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćen proračun

Župan Sanader: Lako je biti hrabar i pametan kad imaš lovu!

'19.01.2010., Split - Ante Sanader, zupan Splitsko-dalmatinske zupanije, u svom uredu. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL'
'Miranda Cikotic/PIXSELL'
21.12.2010.
u 14:41

Oporba u Skupštini, poglavito SDP-ovci, tvrde da proračun nema viziju i ne nudi nove programe

Većinom glasova vijećnici Skupštine Splitsko-dalmatinske županije prihvatili su proračun za iduću godinu. Težak je 440 milijuna kuna, za oko osam posto manji od ovogodišnjega.

Oporba u Skupštini, poglavito vijećnici SDP-a, prigovarali su kako proračun nema viziju, ne nudi nove programe niti predviđa razvoj. Njime se, naglašavaju, samo "krpaju rupe". Tvrde da je donesen "proračun radi proračuna" i kako nimalo nije hrabar.

– Lako je biti hrabar i pametan kad imaš lovu, odgovorio je s osmijehom oporbenjacima Ante Sanader, splitsko-dalmatinski župan.

Naglašava da je proračun socijalan i kako se ne smanjuju prihodi za gospodarstvo, zdravstvo i turizam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije