Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ZŠEM – za osobni razvoj i sjajne poslovne rezultate

ZŠEM
Foto: ZŠEM
1/2
PR
Autor
PR članak
23.03.2015.
u 08:00

Od svog osnutka, Zagrebačka škola ekonomije i managementa primjenjuje najviše međunarodne standarde poslovnog obrazovanja. S ponosom često ističemo kako naši programi stoje rame uz rame s programima najboljih svjetskih poslovnih škola, što je Eduniversal prepoznao proglasivši ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj više puta. Visoko konkurentnima čini nas AACSB akreditacija koju imamo jedini u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi, a koja potvrđuje našu svjetsku kvalitetu.

Mi vjerujemo kako naša posvećenost kvaliteti u svakom dijelu obrazovnog iskustva može služiti kao obrazac mnogim obrazovnim institucijama, ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj Istočnoj Europi. Svakog semestra primamo sve veći broj međunarodnih studenata kojima je ZŠEM bio prvi izbor za međunarodnu razmjenu. Ovo je sve moguće jer je ZŠEM prepoznao važnost studija na engleskom jeziku, jer imamo iznimno veliki broj međunarodnih profesora i predavača, te zato što smo prepoznali činjenicu kako je studenima potrebno više od učionice, predavanja i ispita.

Trenutno na ZŠEM-u izvodimo 5 studijskih programa. Ekonomiju i management na hrvatskom jeziku, Ekonomiju i management na engleskom jeziku, Poslovno pravo i ekonomiju, Poslovnu matematiku i ekonomiju na engleskom jeziku. Na Diplomskom studiju, MBA programu postoji bogat izbor specijalizacija, njih čak 11, a izvodimo i MA iz ekonomije.

Naši studenti imaju mogućnost odlaska na međunarodnu razmjenu na preko 120 naših partnerskih sveučilišta, a Međunarodni ured im osigurava svu potrebnu potporu. Naši diplomanti u pravilu s lakoćom pronalaze prakse i zaposlenja u čemu imaju sustavnu pomoć Career Centra. Određeni broj nastavlja obrazovanje u inozemstvu, a mnogi su ZŠEM-ovci postali uspješni poduzetnici. Ove godine organiziramo 10. Student Future Day, jednodnevan događaj na kojem se studenti ZŠEM-a predstavljaju budućim poslodavcima i na kojem budući poslodavci započinju predselekcijske postupke.

Kako bi Hrvatska bila konkurentna u međunarodnom gospodarstvu, mora se okrenuti razvoju svog temeljnog kapitala. To nisu sunce, more, ili pak naša druga prirodna bogatstva. To su naši ljudi, naši mladi i ambiciozni budući poduzetnici, menadžeri, inženjeri i znanstvenici. Moramo proizvesti radnu snagu koja može i zna se natjecati s drugima, a to na ZŠEM-u sustavno radimo posljednjih desetak godina.

ZŠEM organizira međunarodnu konferenciju o upravljanju visokoobrazovnim institucijama čiji je cilj okupiti stručnjake s renomiranih institucija i nastaviti započetu tradiciju okupljanja na HEIC konferenciji, ove godine organiziranu pod nazivom Quality and Governance in Higher Education.

A drugi svibanjski događaj u organizaciji ZŠEM-a koji svakako neće propustiti najambiciozniji studenti iz Hrvatske i svijeta kao i zanimljive osobe iz svijeta biznisa, i politike jest New Europe Business Forum.

S puno entuzijazma i želje za edukacijskim sustavom u kojem je student u centru pažnje pristupamo radu stoga sve dinamične, ambiciozne i poslovno orijentirane maturante i mlade ljude pozivamo na prijamni ispit kojega održavamo u prostorima ZŠEM-a na Jordanovcu 110, 18.4. u 9 sati. Prijavite se i dođite na najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi. 

Želite prijaviti greške?