Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: STJEPAN OREŠKOVIĆ

Znanstvenik koji vodi jednu od najjačih firmi u Hrvatskoj: 'Kad postanete opsjednuti novcem, to je kraj'

23.01.2022.
u 14:20

U pandemiji je bilo šarlatanstva, mnogi su se znanstvenici postavili kao bogovi pa su ljudi rekli – ako ste bogovi, dajte nam čudesna cjepiva, u životnom intervjuu za Večernji list govori Stjepan Orešković.

Komentara 8

BP
Besposlen pop
16:14 23.01.2022.

Mi koji malo bolje i duže pamtimo ne zaboravljamo da je dotični 80-ih kao omladinski partijski sekretar Cibonu i njena navijače na stranicama tadašnje SN revije u nastavcima optuživao za nacionalizam i ustaštvo, naravno. Ako se sjetimo da ih/nas je branio Slavko Šajber, partizan, Židov i komunist mislim da dovoljno govori o političkoj poziciji druga Stipe. Samo da se zna tko danas upravlja Hrvatskom, odnosno njenim gospodarstvom!

ST
stefj
16:47 23.01.2022.

E da, crvena buržoazija. Nekad vodio skojevce, danas zaposlenike, a i jedno i drugo našim novcem. Tipičan primjer onih koji "vode" gospodarstvo danas... A ta opsjednutost novcem, to valjda misli za svog stvarnog poslodavca, onog koji danas drma svijetom...

SI
silvano
16:17 23.01.2022.

danas vodi jednu od najjačih firmi, jučer je vodio skoj. cijeli život se žrtvuje za boljitak drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?