Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje
Povratak na članak

Zlostavljali najboljeg učenika jer želi biti krojač

- Zadirkivali su me da sam izabrao "pedersko" zanimanje, a provokacije su se postupno pretvorile u fizičko nasilje. Ipak ću ustrajati u tome da završim školu, kaže Mato.

Komentari 33

KO
kokolomoj
15:51 04.03.2010.

kakvi zatucani nasilni moroni...mogu zamislii kako govore da nikad od njega dobrog ustaše.

VL
RE
reason
17:59 04.03.2010.

Dao bi tom dečku da s tim debilima vježba krojeve...

VL
KE
kekica
18:00 04.03.2010.

Gdje je sad Zorica Nikolić S onom tupavom dikobraz frizurom.Neka progovori

VL
AG
Agramer198
19:17 04.03.2010.

Veću glupost nisam čuo, pa zna se da su šnajderi zlata vrijedni.. Budale doma zadojene, dođu u školu u kojoj se još malo poglupave u \"finom društvu\" i eto ti kretena sa završenom srednjom i djetetom na putu koje će isto takvo bit..

VL
PU
pinjuhda_urednik
19:18 04.03.2010.

Ja idem na utakmice,pijem pivo,volim i komedije i akcije,usisavam,perem stakla,suđe i šta sad?

VL
ZE
zendraf
15:51 04.03.2010.

nisu oni njega zlostavljali zbog izbora zanimanja, nego zato jer je dobar i uspješan, a oni su jadni i nesposobni, pa su ljubomorni. poznati hrvatski jal!

VL
WI
witchie
15:40 04.03.2010.

Kako je to moguće da nasilnici nisu kažnjeni???? Kakve nebuloze priča taj ravnatelj? Što onda ako ih je 40? Pa da ih je i 4000, nasilništvo treba kažnjavati bez milosti!!!! Zar smrt Luke Ritza, neki dan premlačivanje dečka u Sesvetamama nije dovoljna pouka i poticaj da se SVIM nasilnicima stane na kraj??? Zar se taj ravnatelj možda boji tih 40-ak balavih nasilnika? SRAMOTA!!!! Tog ravnatelja treba SMJESTA smjeniti....

VL
ZE
zendraf
16:00 04.03.2010.

a tog ravnatelja isto treba nalemati, pa da vidimo hoće li onda kažnjavati krivce, kad njegovo dupe bude ugroženo!

VL
PI
pilatus
17:14 04.03.2010.

Zbog cega sve se kod nas ponizava.Zbog toga sto djecko zeli biti krojac ???Osobno bih radije pristao biti vrhunski krojac nego prosijecni elektricar,automehanicar...U CH poznajem jednog hrvata koji ima zanimanje koje u HR nije na cijeni ali taj tip je vrhunski strucnjak u svome poslu i kao takav odlicno placen osim toga poslodavca moze promijeniti kada pozeli. Mati savjetujem da bude uporan u svojoj zelji i da svoj zanat usavrsi da bude bolji od svih krojaca a kada to postigne idioti koji ga maltretiraju nece mu biti ni do koljena.

VL
MI
mitar
17:15 04.03.2010.

Pravi katolici koji u svojoj Bibliji ne uce kako nismo svi isti.Ja sam to ucio u svojoj Bibliji za vrijeme onoga crnoga komunizma kako vi volite govoriti.

VL
PO
pospana
17:16 04.03.2010.

Tog bi ravnatelja trebalo biti sram - dozvoljava da par maloumnih pubertetlija drzi cijelu skolu u saci. Mogo je dodati i da Mato osim sto je osjetljiv i psihicki nestabilan, nema eto ni smisla za humor, pa ne kuzi drazz tako dobrohotne sale, gdje se u pravom momackom duhu omakla i nesvjestica uz epilepticki napad, a vrijedanje preko eventualne seksualne opredjeljenosti je vjerojatno dio edukativnog sistema gospodina ravnatelja, kako bi inace momci izrasli u prave balkancine doc. Gospodine Beloglavac, fulali ste zanjimanje, no vas promasaj nebi bio problem da zbog njega ne pate mladi neduzni ljudi.

VL
MM
Mladen Miletić
17:18 04.03.2010.

Hrvati zar ne?

VL
AK
akil
17:25 04.03.2010.

Umalo pomislih da je prošao dan bez događanja\" u našim školama,no prevario sam se.Opet vjesti od kojih se ježi koža čovjeku dok čita,ali izgleda da će se to događati i dalje jer nekima je boravak u zatvoru ljepše nego doma!

VL
SR
srna
17:33 04.03.2010.

Nasilnici naprijed ostali stoj! Pa koji je to način, gdje su sada socijalne službe, Pravobraniteljica, policija? Sve što je naopako postavljeno kod nas prolazi, ŽALOSNO.

VL
MO
Morkin
18:23 04.03.2010.

Čudno, pa ne tako davno, na tisuće i tisuće muškaraca je imalo krojački zanat; krojač je bio \"tipična muška\" profesija - tek je poslije 2. sv. rata pojava tekstilne INDUSTRIJE u našim krajevima, koju karakterizira masovna i jeftina radna snaga, to pretvorila u \"ženski\" posao. Tada su se i krojačke radnje ugasile. U biti dogodilo se isto što se događa danas u medicini - kada je prestala biti lukrativan i \"statusni\" posao, muškarci su ju odbacili i prepustili ženama. U srednjim strukovnim školama, naročito na obali, stotine dečki se školuje za zanimanje \"kuhar\" - je li i to postalo \"pederski\" posao? A doktor?

VL
NJ
Njamanjam
19:07 04.03.2010.

3 čovjeka koje svaki pravi muškarac mora poznavati: brico, krojač i odvjetnik. Mali ne daj se!

VL
VZ
veki_zg
19:07 04.03.2010.

ma treba te male huligane dobro išamarat skupa sa njihovim roditeljima, tak i tak od takvih papaka nebu nikad niš!! i ja dok sam bio osnovna/srednja škola isto smo radili pizdarije i pošorali se, i činjenica je da je uvijek jedan u rezaredu kojeg svi imaju na piku,ali nikad nije bilo slucajeva da je bilo razbijenih zubiju, potresa mozga, itd.. al ovo šta danas klinci (ajmo rec huligani-makar im to imponira kad ih se tak naziva) fakat nemaju respekta ni prema starijima, niti prema vršnjacima!da se mene pita, recimo u slucaju onog decka sta su ga nedavno brutalno izmlatili, ja bi pociniteljima zabranio ic u bilo kakvu skolu, eventualno nekakvu večernju, totalno bi ih izopčio iz društva jer takva gamad ni ne zasluzuje biti dio društva! tak i tak bu zavrsili ko nekakvi razbojnici...u najboljem slucaju ce zavrsit u zatvoru.....a u najgorem u savi! da, i mislim da bi se u te strukovne (ajmo rec \"losije\" rangirane skole) trebali stavit nekakvi zastitari ili nest slicno jer u takve skole uvijek i idu problematicni klinci (ne svi) jer je mali bodovni prag (ili ga nekad niti nema da se popuni) i onda onaj zadnji šljam koji nema kam ic se upisuje u takve skole!

VL
OB
-obrisani-
21:12 04.03.2010.

I ja sam krojač --------------krojim planove kako preskočiti Sloveniju na putu za Austriju

VL
Avatar sebastian
sebastian
22:15 04.03.2010.

Kako u toj glupavoj naciji imaju stav prema pederima, sta se koga tice ko je peder ili nije peder, za mene su oni u Saboru pederi koji narod varaju !!!!!

VL
PI
pistaljka
22:28 04.03.2010.

Ravnatelj škole i ostali nastavnici su veći huligani od tih šupljoglavaca. Kako je moguće da se takvo ponašanje ne primjeti na dugo vrijeme. U odgoju sam osobno od mladih dana i znam da se takvo što ne može sakriti nastavnicima koji vole svoj posao i koji sami proživljavaju odgoj svojih učenika. Ako stariji ne znaju odabrati nikoga boljega od Mesića i Josipovića, ne čudi me da se mlađi tako ponašaju. Loša sadašnjost rađa još goru budućnost!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.