Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zlatne ruke za najuspješnije bilogorske obrtnike

Sveopća gospodarska kriza najveća je prijetnja opstanku brojnim domaćim obrtnicima.
28. studenoga 2013. u 17:46 0 komentara 825 prikaza
obrtnici
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

BJELOVAR – Najuspješnijim obrtnicima, i onima od kojih se to u budućnosti očekuje, predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Franjo Pal uručio je prestižne godišnje nagrade “Zlatne i Mlade ruke”.

Ovogodišnji slavodobitnici nagrade “Zlatne ruke” za dostignuća u obrtu i dugogodišnjoj promidžbi obrtništva su Nenad Kovačić iz Gornjeg Draganca, Zdenko Prhal iz Končanice, Davor Herceg iz Velikih Zdenaca, Svjetlana Damjanović iz Garešnice, te Goran Manestar i Đurđica Hrebak iz Bjelovara. U konkurenciji učenika, prestižno priznanje “Mlade ruke” zavrijedili su Ivan Živica iz Čazme, te Monika Dvekar iz Vagovine. Posebna pak priznanja Plaketu obrtničke komore za za dugogodišnji rad i suradnju s HOK-om pripala su Bjelovarsko bilogorskoj županiji, gradu Grubišnom Polju, te Ivanu Šepovalu iz Bjelovara i Alenu Žuncu, gradonačelniku Garešnice.

Unatoč svečarskog ozračja nije se mogla izbjeći tema o sveprisutnoj gospodarskoj krizi, za koju je rečeno da domaći obrtnici ne pamte kada su bili u težoj situaciji, no unatoč tome vjeruju da će joj se većina naposljetku uspješno othrvati.

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.