Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKUTSK

Nevjerojatna situacija u Rusiji: S neba padalo zlato

zlatne poluge
Foto: AFP/Pixsell
15.03.2018.
u 16:45

Kad je avion poletio iz Jakutska, ispostavilo se da je dragocjeni teret loše fiksiran

Nevjerojatna situacija dogodila se na aerodromu u Jakutsku u Rusiji

Naime, s neba je padala "zlatna kiša"! Avion Antonov An-12, prevozeći devet tona zlata na relaciji Rudnik Kupol – Krasnojarsk, stao je na dopunu goriva u Jakutsk, piše rt.com.

Kad je avion poletio iz Jakutska, ispostavilo se da je dragocjeni teret loše fiksiran. Zlatne poluge, svaka teška 20 kilograma, probile su vrata, a plemeniti metal zažutio je poletno-sletnu stazu.

Nije bilo ozlijeđenih, a navodno su prikupljene 172 razbacane zlatne poluge, dok nije poznato koliko ih je izgubljeno.

Tko zna, možda je netko ugrabio koju zlatnu manu s neba...

Komentara 39

DU
Deleted user
17:35 15.03.2018.

eh sta ti je Rusija...ima se, moze se... koliko ono Hrvatska ima zlatnih rezervi... kilo,dve... ne racunamo ono iz NDH, sakriveno u Vatikanu

Avatar Trica
Trica
18:31 15.03.2018.

Ovo se našem poglavniku nije moglo desiti:))Zlato je dobro privezao na tovare (hoću reći ratnu braću) a dijamante je stavio u jednu tjelesnu šupljinu koja odgovara njegovom karakteru:))

Avatar narozi
narozi
21:52 15.03.2018.

ma to su englezi uradili, vracali zlato rusima koji je bio u engleskoj, tako hoce da podmite narod prije izbora hihiihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije