Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scena u zrakoplovu

Pobjesnila kada joj je putnica slučajno prolila sok: Ja sam supruga parlamentarca!

scena u avionu
Foto: Screenshot
1/2
27.02.2018.
u 09:36

Histerična žena vrištala je kako će se osvetiti putnici čim slete u Libanon

Pravi incident napravila je na letu iz Moskve za Bejrut u Libanonu jedna žena galameći kako je ona ''supruga zastupnika u parlamentu'' te da se ne smije prema njoj tako ponašati.

Scena se dogodila na letu aviokompanije Aeroflot, a snimio ju je jedan od putnika s mobitelom.

Žena je poludjela kako joj je putnica koja je sjedila ispred nje srušila sok od naranče u krilo pomaknuvši svoje sjedalo.

U videu je neprestano galamila kako je ona supruga visokog dužnosnika te je prijetila ženi koja je sjedila ispred nje kako će joj se osvetiti čim slete u Libanon.

Oko ljutite putnice okupilo se nekoliko članova posade te su je svi pokušavali smiriti, dok su ostali putnici u nevjerici promatrali što se događa.

Histerična žena na kraju se smirila nakon što ju je osoblje obrisalo ubrusima, a snimka njezina incidenta brzo se proširila internetom.

– Trebala je ponijeti plakat na kojem piše da je žena parlamentarca. No, bez svoga supruga zapravo je nitko, nije li? – jedan je od brojnih komentara na YouTubeu, gdje je video objavljen.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba

scena u avionu
1/30

Komentara 13

DU
Deleted user
11:07 27.02.2018.

Tako je i Pernar "znate tko sam ja"

MA
Majur
10:05 27.02.2018.

Ruska seljančica.

CR
crocro
11:27 27.02.2018.

To je razlog više da ostane tiha i uljuđenja. Trebali su spustiti zrakoplov u prvu zračnu luku zbog ugrožavanja sigurnosti leta zrakoplova a svu nastalu štetu bila bi dužna podmiriti ili ona ili njezin suprug u njezino ime. Nikada joj više ne bi palo napamet od komarca napraviti slona i osramotiti sebe i svojega supruga i k tome isprazniti džepove. Da je ostala prisebna i nije stvarala buku, avio kompanija bi joj sigurno nadokladila štetu, kao što će to vjerojatno i učiniti. Umjesto da su je spustili na zemlju na hlađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije