Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zraku

Problem s izvlačenjem kotača: Zrakoplov CA kružio je iznad Bruxellesa

Croatia Airlines
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
22.02.2018.
u 20:54

U skladu s propisanim operativnim procedurama pristupilo se alternativnom postupku izvlačenja, što je uspješno obavljeno te je zrakoplov s 58 putnika sigurno sletio u briselsku zračnu luku u 18 sati i 13 minuta

Tijekom pripremne faze za slijetanje na današnjem poslijepodnevnom letu OU4456 Croatia Airlinesa iz Zagreba u Bruxelles došlo je poteškoće u postupku izvlačenja nosne noge zrakoplova Dash 8-Q400.

U skladu s propisanim operativnim procedurama pristupilo se alternativnom postupku izvlačenja, što je uspješno obavljeno te je zrakoplov s 58 putnika sigurno sletio u briselsku zračnu luku u 18 sati i 13 minuta, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Iz CA kažu kako sigurnost putnika i članova posade na letu OU4456 ni u jednom trenutku nije bila ugrožena s obzirom na to da su posade Croatia Airlinesa školovane i uvježbane za ovakve situacije.

Zrakoplov Dash 8-Q400 u postupku je utvrđivanja tehničkog statusa zbog daljnje plovidbenosti i trenutno je povučen iz prometa.

Posljedično je otkazan povratni let OU4457 Bruxelles – Zagreb, a putnicima s tog leta bit će pružena sva pripadajuća skrb u skladu s Europskom regulativom vezanom za prava putnika u slučaju poremećaja u putovanju, priopćeno je iz CA.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:00 23.02.2018.

alternativni način ili po domaće "na kurblu"

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
22:32 22.02.2018.

Ode još jedan slot, koji će CA izgubit

NE
Neutralac
21:24 22.02.2018.

A ja mislio da postoji samo jedna nosna noga... a dvije straznje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije