Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori 2013.

Zlatko Ževrnja je HDZ-ov kandidat za splitsko-dalmatinskog župana

Zlatko Ževrnja (1)
Zarko Basic/PIXSELL
20.02.2013.
u 18:55

Riječ je o dugododišnjem načelniku Dugopolja pod čijim je vodstvom ova Općina proglašena najboljom gospodarskom zonom

Zlatko Ževrnja, dugogodišnji općinski načelnik Dugopolja, kandidat je HDZ-a za Splitsko-.dalmatinskog župana. Prijedlog je na sjednici županijskog odbor-a HDZ-a u srijedu poslijepodne prihvaćen jednoglasno.

Predložio ga je Ante Sanader, aktualni župan koji tu dužnost obnaša u drugom mandatu i ujedno je predsjednik županijskog HDZ-a. On će nakon lokalnih izbora aktivirati svoj saborski mandat. Ževrnja je član HDZ-a od osnutka, a načelnik je Dugopolja od 1997. godine. Ta je općina 2005.. godine proglašena najboljom gospodarskom zonom.

U HDZ-u drže kako će se njihov kandidat koji se dokazao kao uspješni načelnik i gospodarstvenik uspješno suprotstaviti don Ivanu Grubišiću, koji je svoju kandidaturu već najavio. Predizborne ankete i ispitivanja javnog mnijenja za sada favoriziraju Grubišića. HDZ je na vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji neprekidno, od osnutka Republike Hrvatske.  

>> Don Ivan Grubišić ide u utrku za splitsko-dalmatinskog župana

Komentara 4

BU
bubi400
19:35 20.02.2013.

Ajmo don IVANE pobijedi taj lopovluk .....

BU
bubi400
19:54 20.02.2013.

Samo naprijed don IVANE pomuti im planove i SDP-a i HDZ-a treba ih spustit na zemlju dosta su uništili treba tome stati nakraj amen .........

DR
drugPlenky
20:36 20.02.2013.

Slaže to dobro Karamarko. Dalmacija je riješena. Samo naprijed treba što prije rušit ovu nesposobnu vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije