Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REPERSKIM VODAMA

Zlatko Sudac repat će Stokinu pjesmu koja govori protiv droge

sudac1
Darko Pavičić
19.04.2010.
u 15:58

Hip-hop događaj "Zagreb se budi" 8. svibnja održat će se u zagrebačkom Domu sportova.

Hip-hop događaj "Zagreb se budi", koji će se 8. svibnja održati u Zagrebu, trebao bi ponuditi i jednoga neočekivanog izvođača, velečasnog Zlatka Sudca.

On bi, prema navodima iz krugova organizatora koncerta u Domu sportova, trebao repati pjesmu koja govori protiv droge, a napisao ju je reper Marin Ivanović Stoka dok je boravio u komuni, prenosi Zagrebancija.com.

Na koncertu koji je pokrenuo Igor Kolovrat trebali bi, prema najavama, nastupiti Bolesna braća, General Woo, Target i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 20

KU
kukuriku
16:23 19.04.2010.

Zlatko,..pa nemoj protiv Esdpija,..oni su za Legalizaciju droge..!!

BI
bizzwizz05
16:31 19.04.2010.

jel to kreće neki novi reality show?

BI
bizzwizz05
17:14 19.04.2010.

izgleda ko da ga pere špica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije