Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČIO SE I STIGMATIK

Zlatko Sudac brani Ninu Badrić, sestre Husar, Hržicu, Shortyja...

Zlatko Sudac
Foto: Robert Anić/PIXSELL
04.02.2016.
u 14:41

Budući da napad na glazbenike zbog spota "Želim živjeti", kojim se podržava pravo na život, ne jenjava, u njihovu obranu je stao i najpoznatiji hrvatski karizmatik i stigmatik vlč. Zlatko Sudac

Budući da napad na glazbenike zbog spota "Želim živjeti", kojim se podržava pravo na život, ne jenjava, u njihovu obranu je stao i najpoznatiji hrvatski karizmatik i stigmatik vlč. Zlatko Sudac. On je, kako kaže, zajedno s kantautorom duhovnih pjesama i svojim suradnikom također jednu pjesmu posvetio nerođenoj djeci.

– Pjesmom "Oprostite nam, anđeli", koja je posvećena abortiranoj djeci, a za koju sam tekst i glazbu napisao ja, u izvedbi Maje Blagdan, ovim putem želim dati podršku Nini Badrić, Shortyju, sestrama Ivani i Mariji Husar, Alanu Hržici i bendu duhovne glazbe Emanuel, koji su poklonili svim budućim generacijama prekrasan spot i pjesmu koja slavi život. Nadam se da će u našem društvu biti više razumijevanja za civilizaciju života, a ne civilizaciju smrti. Bog i Majka Nebeska vas blagoslovili – poručuju zajedno vlč. Zlatko Sudac i kantautor Ivan Puljić te kao znak podrške sve usmjeravaju na svoj videospot

>> Danijela Dvornik napala Ninu Badrić zbog pjesme protiv pobačaja

Komentara 33

GA
Gambit
14:56 04.02.2016.

Moras biti monstrum da bi napao ove pjevace radi pjesme I stava

MA
majeltomoguce
15:17 04.02.2016.

Poštujem drugačije mišljenje i ideologiju, ali moram se zapitati kakav to čovjek treba biti da bi javno napadao takav spot? Pa jedna Holly, koja bi davala dodatne novce doktorima za abortuse, nije javno napala poruke iz spota! Prema tome draga Dvornikova bi se trebala jako zamisliti u što se to pretvorila!

Avatar etnaanbama
etnaanbama
15:11 04.02.2016.

Od ovakvih likova ih ne treba nitko branit, mogu one i same branit svoj stav, samo su pristojne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije