Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previranja

Komadina: Milanović je malo veći frajer od njih

Zlatko Komadina i Davor Bernardić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
24.09.2017.
u 23:04

Potpredsjednik SDP-a vjeruje da iza napada na Bernardića ne stoji Zoran Milanović, nego osobne pozicije i privilegiji pojedinaca

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, ne isključuje mogućnost da nezadovoljnici koji najavljuju proceduru za opoziv Davora Bernardića s funkcije predsjednika stranke budu izbačeni iz SDP-a.

– Nisam pobornik izbacivanja, ali ako netko pretjera i ako stav većine ljudi bude takav da to tako ne može, možda se i dogodi – kazao je Komadina za N1. Tvrdi da su obični, neprivilegirani članovi SDP-a nezadovoljni jer im “nije jasno zašto se oni koji su zaduženi da govore uime socijaldemokrata ne tuku s političkim protivnicima, već se tuku s kolegama u stranci”.

– Štete stranci i pričaju o rejtingu. Predlažem im da se uhvate posla u Saboru, a ne posla u stranci protiv stranke – poručio je Komadina. U priče da iza potresa u SDP-u stoji bivši predsjednik Zoran Milanović Komadina ne vjeruje.

– Mislim da se on ne bi bavio time. On je malo veći frajer od svih njih. Ovo je pitanje osobnih pozicija i stečenih privilegija – kaže Komadina. 

Komentara 19

Avatar Retardo
Retardo
23:26 24.09.2017.

Ove antifašističke parazitske kreature iz SDP-a su postale toliko plitke, površne, isprazne, predvidljive i dosadne da više ne znam što bih komentirao u svezi njih. Izgleda da onaj zadnji antifašistički skup s Bilećankom i sovjetskim zastavama nije bio samo ekces, nego im je to sada idejni maksimum. Sreća po njih da im je većina glasača upravo poput njih.

VI
vitezvelebita
00:33 25.09.2017.

Bernardicu pod hitno makni anacionalne i protuhrvatske članove stranke- Racanove i Milanovićeve provijencije! Napravi od SDP -a Socijaldemokratsku stranku Hrvatske i vidjet ćeš rezultate!!!

KA
kamenjar0404
23:57 24.09.2017.

Ova dvojica mozda i naprave neku socijaldemokratsku stranku ali najprije moraju istjerati tzv."antife" a u stvari petokrakase i kokardase !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije