Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Loto djevojke'

Pogledajte kako je Hasanbegović nasmijao zastupnike

Zlatko Hasanbegović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
27.10.2017.
u 14:49

Gospodin Bauk i Bačić podijelili su stranačke kvote i nas izostavili, rekao je Hasanbegović

Zlatko Hasanbegović (Neovisni za Hrvatsku) nasmijao je danas kolege zastupnike u Saboru nazvavši Arsena Bauka (SDP) i Branka Bačića (HDZ) – loto djevojkama.

Hasanbegović je izrazio nezadovoljstvo načinom odabira članova odbora.

– Kao i uvijek, životopisi su bili potpuno irelevantni, riječ je o političko-stranačkoj trgovini HDZ-a i SDP-a, iz kojeg je klub Neovisni za Hrvatsku potpuno izostavljen. Dakle, gospodin Bauk i Bačić podijelili su stranačke kvote i nas izostavili. Gospodin Bauk rekao je: "Vi ste u kvoti HDZ-a." Čak su i radili stanoviti ždrijeb u tajnosti, gospoda su bila loto-djevojke – rekao je Hasanbegović, poručujući da je riječ o najobičnijoj trgovini.

Ovdje možete pogledati i neke druge današnje zanimljive trenutke iz Sabora:

Komentara 57

SO
SoloHan
15:32 27.10.2017.

Obzirom da Hasu mrze i lijeve i desna frakcija saveza komunista, uopće me ne zanima što govori ima moju podršku

Avatar arhaika
arhaika
15:40 27.10.2017.

najbolji politicar, zlatko!

DU
Deleted user
16:23 27.10.2017.

Legenda ! Ja bih se usudio reći da je Hasanbegović trenutno u ovom sazivu sabora političar sa najvećim intelektulanim kapacitetom ! Šteta što većina Hrvata nažalost ne dijeli tu razinu inteligencije ! Haso legendo imaš moj glas ! Bolje za Hasu nego za plenkya i pupovca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije