Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ZADRU

'Žigosana' učenica pozirala s ustaškom majicom na Facebooku?

Adem Shala i njegova kći
Foto: Frane Šarić
08.02.2019.
u 23:45

Adem Shala, otac zadarske učenice, rekao je danas kako je njegova kći danas primila još jednu prijetnju te da su to išli prijaviti u policiju.

Djevojka koju je u srijedu kolega užarenim upaljačem 'žigosao' na svojem Facebook profilu imala je fotografiju na kojoj nisu majicu s ustaškim znakovljem.

Kako piše Zadarski.hr, jedna poznanica djevojke ispričala im je kako djevojka često 'u ustaškim majicama ide u Admirala'.

- Dječak joj slovo 'U' nije mogao napraviti u jednom potezu, bez da se ona trznula... pa tamo je bilo 20 učenika - ispričala je za Zadarski.

Navode i kako je, nakon otkrića fotografije sa spornom majicom, fotografija maknuta sa društvene mreže.

Adem Shala, otac zadarske učenice, rekao je danas kako je njegova kći danas primila još jednu prijetnju te da su to išli prijaviti u policiju.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
01:00 09.02.2019.

halo,gdje je sada dječja pravobraniteljica. od kuda pravo novinarima ovakvo mrcvarenje maloljetnih osoba,u nekim drugim situacijama se lica zamućuju. sve napredne antifašističko-fašističke snage digle se na zadnje noge i vrše linč maloljetnih osoba,kako počinitelja tako i žrtve. buka je daleko nadmašila "djelo" ,mislim da bi dobar odvjetnik mogao zapapriti krvožednim novinarima,makar u strasbourgu.

BB
branimir.bauer.9
00:29 09.02.2019.

Evo materijala za Pupija i za brojne druge uzaludne.

MA
Marsijanac
06:11 09.02.2019.

Lijevicarska banda, pod bezbroj krinki sirom svijeta, direktno je odgovorna za smrt 200 milijuna ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije