Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ZIDAREVIĆ
Povratak na članak

'Iz vladajuće koalicije su me molili da kažem Z. Đurđević da se distancira od predsjednika, tada bi glasali za nju'

Na pitanje kako se Grmoja nije ispričao, Zidarević je smatra kako je Mostov zastupnik imao dovoljno vremena da razjasni svoju izjavu.

Komentari 52

DU
Deleted user
14:47 14.07.2021.

STOP LGBT propagandi maloljetnicama?

VL
MK
mksdk
14:32 14.07.2021.

Bolesni ste i ne možete davati krv.

VL
Avatar Barba
Barba
14:39 14.07.2021.

To nije ustavno pitanje o slobodama nego isključivo medicinsko pitanje.

VL
Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
14:56 14.07.2021.

Sačuvaj me Bože pederske krvi!

VL
Avatar Idler
Idler
14:41 14.07.2021.

Grmoja ni spominal prava neg propagandu !

VL
KA
KomentiramRijetko_ab
15:08 14.07.2021.

Ovako. Prvi put sam dao krv na odsluženju vojnog roka u vojsci bivše države i to čisto iz koristi za dan nagradnog odsustva. Preostalih 50+ davanja je bilo iz želje za pomoć u obnovi zaliha i eventualnog, uvijek se tomu nadam, spašavanju tuđeg života (uz to dobijem i dan slobodno od poslodavca pa ga nekada iskoristim, a nekada i ne). Nadam se da ću svojom dinamikom prijeći broj od 100 darivanja prije 65. rođendaka, što je limit za DDK. Bilo bi mi izuzetno žao da moja doza krvi koju sam poklonio iz humanih razloga propadne zato što se pomiješala s potencijalno zaraženom ili s krvlju rizičnih skupina. Naime, testiranja na prisutnost najbitnijih boleština, ukljućujući AIDS, se zbog visoke cijene postupka radi na mješavini većeg broja darivatelja iste krvne grupe i Rh faktora, a tek ukoliko se ta mješavina pokaže kontaminiranom, radi se pojedinačno testiranje (stoga ona dodatna epruvetica s uzorkom prilikom darivanja). Zbog svega navedenoga pozdravljam zakon RH da homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi. I uopće ne vidim kako bi im time bila ugrožena ikakva prava? A ovaj istup ovog lika u ovom članku je jedna najobičnija LQBTQblabla propaganda i guranje neprirodne agende.

VL
Avatar horuk
horuk
15:05 14.07.2021.

LGBTovci samo obicni gradjani sa istim pravima i duznostima kao i ostatak gradjana. Zasto oni zele vise od ostalih, zasto se bas njihov nacin zivota mora reklamirati je pitanje za diskusiju. Osobno znam da nije moguce da ijedno djete postane gay ako bi se pravila reklama za to u vrticima. Ipak, imamo konzervativno drustvo i iako nam je jezik ekstremno vulgariziran i sksiziran ipak narod ne zeli golotinju a ni prejako tematiziranje seksualnosti u skoli i vrticima. To i dezurni aktivisti trebaju jednom shvatiti, da su demokrati prihvatili bi misljenja i osjecaje ukupnog drustva. Vrijedjanjem vecine naroda, bjesom i optuzivanjem se nece mnogo postignuti, posebno ne od strane onih kojima je aktivizam, demonstriranje i omalovazavanje drustva glavno zanimanje od kojega jako dobro zive i jetset-irajuaju. Ako ima nepravde (a ima je ne samo naspram gayeva) onda se o tome mora diskutirati ali ne tako da jedna strana drugima kaze kako samo to tako mora biti kako oni zamisle.

VL
DU
Deleted user
15:31 14.07.2021.

Nije on aktivist za ljudska prava već lgbt aktivist.

VL
JB
J.bati
15:27 14.07.2021.

Važnije je da vi dobijete to "pravo" nego hoće li netko u potrebi za krvi nastaradati zbog onoga što primi s vašom krvi. Čudo koliko ste sebicni...

VL
TA
Tackrla
15:35 14.07.2021.

Maltretirate nas. Opako nas maltretirate i onda se cudite sto svima idete na zivce. Ne zelim zbog nekih vasih "prava." biti zarazen hivom prilikom operacije.

VL
Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
15:15 14.07.2021.

Testiranje na AIDS je preskupo. Hepatitis B i C se isto ne testira nego se odbija uzimanje krvi od narkomana. Ono što vi tražite poskupljuje nešto što je u svojoj srži humanitarno.

VL
Avatar vrex
vrex
15:42 14.07.2021.

Znate li tko je Scott Weiner? Kalifornijski senator homoseksualne orijentacije. Znate po cemu je poznat? Zbog te osobe u kaliforniji vise nije kaznjivo djelo zatajivanje informacije da imas AIDS svojim seksualnim partnerima. Po novome, mozes imati AIDS i nezasticeno seeno se seksati sa 30 ljudi mjesecno i nitko ti nista ne moze. Ludilo. Senator Scott se svim srcem BORIO za to, nazivajuci stari zakon 'homofobnim' i 'diskriminirajucim'. Ne znam mogu li se ova akcija i ova osoba iz clanka, usporediti sa ovim likom iz kalifornije ali nekak imam filing da rade na istoj liniji. Agenda ili ne, nije dobro..

VL
TA
Tackrla
15:40 14.07.2021.

Slijedeci na redu su bolesni. Zasto oni ne bi davali krv? To je njihovo ustavno pravo, ne zelimo biti zakinuti u ustavnim pravima samo zato sto bolujemo od tifusa, lepre ili neke druge bolesti

VL
MP
marinko.przolica
16:25 14.07.2021.

Pozivam sve da se bore protiv rodne ideologije i građanskog odgoja... Neki od nas imaju djecu i ne želimo da ih se u vrtiću i školi seksualizira. Da im se čita slikovnica gay abeceda, da ih se uči da ne postoji muško i žensko, da je spol fluidan (pogledati trans gender gingerbread što je rodna norma za vrtiće i niže razrede). Da imaju Drag queen dan na kojem ih drag queen uči što je tolerancija i usput pokazuje što je tverkanje (zadnjh dana drag queen propagira homoseksualnost na Nickelodeonu). Da ih se uči da je pravi izraz za majku rađajuća osoba jer i očevi mogu roditi djecu (uvedeno kao službeni pojam u USA proračun). Da djecu treba izložiti kink i queer ponašanju da istraže svoju seksualnost (Washington post)... Sve ovo gore se uvodi kao obveza u javne škole, promovira u korporativnim medijima, propisuje zakonom... Djeci se bez odobrenja roditelja uvode blokatori puberteta i potiče na promjenu spola... Sve to je nova norma na zapadu, protivna prirodnim znanostima: biologiji, kemiji... stoga im je nužan građanski odgoj... nemojte dozvoliti da ovi za zrno vlasti i briselsku stolicu prisilno "odgajaju" odnosno rodno ideologiziraju i seksualiziraju našu djecu...

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:32 14.07.2021.

To je uvedeno za vrijeme eskalacije AIDS-a kada su statistički smrti od AIDS-a bile signifikantno veće u LGBT zajednicama San Francisca i L.A.-a a u velikom broju slučajeva prenosile se putem transfuzije krvi. Koliko mi je poznato postoji već cjepivovo protiv nekih varijanti HIV-a ali nije mi poznato kako djeluje kod retroinfekcija. Iz istih razloga se ne uzima krv od narkomana (iglenih), jer su oni isto tako rizična skupina za AIDS. Neki zdravstveni sustavi ne uzimaju niti krv od tetoviranih, koji su također rizična skupina za AIDS. davanje krvi je izuzetno human čin kojim se spašava nečiji život. Ovdje je to i čin ponosa i ravnopravnosti, pa razumijem o čemu se radi. Ali ne treba se obazirati.

VL
VH
volim.hrvatsku65
15:59 14.07.2021.

Jadni decec .... Cip "prolupao" !!!!

VL
MP
marinko.przolica
16:33 14.07.2021.

Dodatno, priča o gay genu i svim ostalim teorijama o genima uvjetovanim ponašanjima je davno dokazana netočnima. Većina ljudskih ponašanja pa tako i seksualno je prekompleksna da bi se opravdala genom. Otud je njegova priča o rođenju i homoseksualnosti čistaa propaganda. Ne postoji gay gen, onaj članak s blizancima davno dokazan neznanstven a zadnji članak u Science magazinu na oko 400000 testiranih to potvrđuje i ističe socijalnu komponentu (dodatno vrijedi napomenuti da je kod pisanja znanstvenog članka višestruko kontaktirana gay zajednica???).

VL
KL
Klavocin
16:57 14.07.2021.

Pa ko je ovaj i ko mu daje mjesto u medijima. Pa dosta je manipulacija, maltretiranju ma jina nad većinom. Ja sam dao krv 94 puta ako oni sa svojom galamom izbore davanje krvi više nikad neću dat krv i pozivam ostale da više ne daju. Krv se daje dragovoljno ali sa nekim razlogom njima se ne uzima, kao i onima koji su bili u uk zbog kravljeg ludila. Ovo je u stvari ludilo. Da je meni neko rekao da će u ovom kratkom vremenu, 20 do 30 g doći do ovakvih promjena u čitavom svijetu, da će svatko moć djecu usvajat, prava ona prava ona, ja bi se radije ubio u ratu

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:40 14.07.2021.

Još jedan diplomirani aktivist!?!?! OK, kaj se to događa? Mediji su prepuni ovih besprizornih likova, bez dana radnog staža koji dociraju o svemu i svačemu i za to su masno plaćeni od novca iz proračuna koji uplaćuju porezni obveznici.

VL
ME
MediciKM
15:23 14.07.2021.

U Japanu, cijepljeni ne smiju davati krv. I oni su također zakinuti ili se ipak radi o medicinskom razlogu. Ovo više nema smisla.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.