Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zet prijavljen za premlaćivanje i silovanje punice ne sjeća se ničega

silovanje
Arhiva VL
09.12.2009.
u 15:29

Ispričao je da se vratio s paše i otišao kupiti baki čokoladu, a pripomenuo je kako bi joj ljeti kupovao i sladoled. Tvrdi da se sjeća svega do dolaska kući, ali ne zna je li pretukao i silovao punicu. Navodno je kazao da će se ubiti ako je zaista to i učinio.

SPLIT - Muškarac iz Neorića (54) koji je pritvoren zbog sumnje da je u subotu brutalno premlatio i silovao svoju 83-godišnju punicu u policiji je tvrdio da se uopće ne sjeća što je napravio.

Ispričao je da se vratio s paše i otišao kupiti baki čokoladu, a pripomenuo je kako bi joj ljeti kupovao i sladoled.

U gostionici je našao staričina sina kako igra poker pa je pohitao kući po nju jer joj je želio pokazati gdje joj sin potroši svu mirovinu. Na to je sin ženu vratio kući, a zet je ostao piti u gostioni.

Prilično je popio jer je uhićen s više od dva promila alkohola u krvi. Tvrdi da se sjeća svega do dolaska kući, ali ne zna je li pretukao i silovao punicu. Navodno je rekao da će se ubiti ako je zaista to i učinio.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
16:13 09.12.2009.

Hrvati jesmo li normalan narod ili izrod ?

HO
hofman
21:26 29.12.2009.

Zbog ovakvih situacija treba zabraniti alkohol . Jer neki od njega izgube razum . Uzas !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije