Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH KRAJ GLAVE

Ženu probudio snažan prasak pa se šokirala kada je vidjela što joj je u krevetu

Pixabay
12.10.2021.
u 11:27

Ženi iz Kanade na jastuk je dok je spavala pao meteor veličine šake i to samo nekoliko centimetara od glave

Samo je sreća spasila Ruth Hamilton iz Britanska Kolumbije u Kanadi kada joj je meteor probio krov kuće i pao ravno u krevet i to nekoliko centimetara od glave.

Ruth je te noći probudio glasan prasak, no nije odmah znala odakle je taj zvuk došao. Nekoliko trenutaka kasnije primijetila je da je prekrivena prašinom, ali i rupu u svome stropu.

Zatim je pogledala u krevet u kojem je spavala te je ugledala kamen veličine šake na svome jastuku.

 

Žena je u panici nazvala policiju koja je došla do zaključka kako se radi o meteoru.

- Zvala sam obližnji kamenolom da vidim jesu li oni radili eksplozije, no rekli su da nisu, ali da jesu vidjeli svjetlo na nebu tijekom noći i čuli su da je nešto eksplodiralo - rekla je Ruth.

- Tresla sam se i bila preplašena kad se to dogodilo. Mislila sam da je netko uskočio u kuću ili da je riječ o pucnju iz pištolja. Gotovo sam osjetila olakšanje kad sam shvatila da je nešto palo s neba - dodala je.

Iznenadilo ju je što je kamen star milijune godina završio u njezinoj sobi, no zahvalna je što je pao pokraj njezine glave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije