Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGRESIVAN

Ženi u Osijeku glavu smrskao neuračunljivi arhitekt?

pretučena u osijeku
Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.03.2010.
u 18:16

– Bio je potpuno dezorijentiran, stalno je galamio i bio agresivan iako je uz njega bio veći broj pravosudnih policajaca – kazao je sudac.

OSIJEK – Krešimiru Hodaku (44), diplomiranom arhitektu koji je u utorak ujutro u Osijeku na smrt pretukao Mariju Vorše (67), određeno je 48-satno zadržavanje.

Istražni sudac u Osijeku Ante Kvesić nije ga mogao ispitati.
– Bio je potpuno dezorijentiran, stalno je galamio i bio agresivan iako je uz njega bio veći broj pravosudnih policajaca – kazao je sudac.

Najvjerojatnije će se tražiti psihijatrijsko vještačenje. Doznajemo da se tako ponaša i u zatvoru.

Hodak je dulje vrijeme boravio u Zagrebu, gdje je diplomirao arhitekturu, a sin je poznate osječke profesorice i književnice. Otac mu je bio veterinar, a preminuo je prije 15-ak godina.
– On je bio bolestan, ne mogu vam ništa reći – kazala nam je majka K. Hodaka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:52 12.03.2010.

Nakon čitanja ove vesti prvo mi pade na pamet jedna misao koja bi bila šala na pročitano ali sam odmah shvatio da tema nije za šaljenje pa odustajem od toga. Ima nešto drugo što nije šala a to je pitanje zašto se ovakve stvari sve češće događaju? Bilo je i pre psihički nestabilnih, ili bolesnih osoba ali se nisu ovako redovno događali zločini zbog toga. Bilo je i pre i u Osijeku takvih kojima \"pukne film\" pa se malo dernjaju po ulici, prete, a onda dođe patrola milicije i odvede ga na psihijatriju. A sad ne nego odmah padaju glavu, pa novine naširoko pišu o tome, a onda se pojavi milicija pa privodi direktno u zatvor. Jesmo li mi sigurni da ova naša civilizacija na bilo koji način napreduje? To jest, jasno je da tehnički napreduje ali jesno li sigurni da to znači i opšti napredak, ili pak ipak nazadujemo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije