Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spolno uznemiravanje

Ženi iz Dalmacije šef je nudio seks u zamjenu za povišicu: Mala ne pravi se nevina...

Foto: Pixabay
1/2
30.09.2022.
u 14:29

Samo ću reći da dođeš uredna. Neka haljina, nešto da se središ. Onda ćemo sve lagano... Mogla si se na par minuta s tim usnama spustiti ispod stola i imati plaću ko bog - napisao joj je šef.

Jedna žena iz Dalmacije na svom Facebook profilu ostavila je dramatičan status u kojem je navela kako joj je šef slao otvorene ponude za seks. Priložila je i fotografije poruka u kojima je šef navodio da može očekivati povišicu ako bude poslušna.

Kazala je kako je sve prijavila, a poruke je čitao i njezin dečko.

- Večer, ovo odmah moran objaviti jer san u šoku. Ovo ću prijaviti nadležnima, pa zato ne želin odavati puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo. Odvratno i degutantno. Uglavnom radi se o..., pa se pripazite onih sa ovin inicijalima dok sve ne izveden na čistac. Inače za gospodina sam radila kao... I kao što vidite, uz sve poruke zva me 10 puta u roku par minuta - navela je ta žena koja živi u jednom dalmatinskom gradu, piše Slobodna Dalmacija

- Mala ne pravi se nevina... Samo ću reći da dođeš uredna. Neka haljina, nešto da se središ. Onda ćemo sve lagano... Mogla si se na par minuta s tim usnama spustiti ispod stola i imati plaću ko bog - napisao joj je. Ostale poruke koje joj je slao možete pogledati OVDJE.

Foto: Slobodna Dalmacija/Screenshot

Mnogi su negativno reagirali na takvo ponašanje njenog šefa pa je jedan muškarac u komentaru napisao:

- Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se šuti, a šuti se bome tako da svaka podrška. I definitivno nemoj sama ići na taj razgovor.

Komentara 12

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
15:05 30.09.2022.

Uznemiravanje to vise nije. Vec iznuda perverzna kad bolje pogledamo situaciju u Hrvatskoj.

TE
Teig1
15:17 30.09.2022.

Treba isplatiti te prekosatnice na Viberu. Prekoračenje dnevnoga radnoga vremena. I ostalom je logično da su stidne usne ispod stola, nije valjda da sjedi na stolu. Jer ako ne gleda na monitor pod 90 stupnjeva zaboliće je vrat. Zato je šef zabrinut za svoje radnike.

Avatar nekakav
nekakav
14:39 30.09.2022.

ni muški ne prolaze bolje, da bi napredovali i oni moraju podmetnuti grbaču. pogledati film 'tajna mog uspjeha', i sve bude malo jasnije onima koji tek ulaze u svijet posla, rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije