Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
james brown

Žene upoznavao putem interneta, ubijao ih pa odlagao u prtljažnike

james brown
Američka policija
26.11.2012.
u 18:49

Tijela Demeshe Hunt (24) i Renishe Landers (23) pronađena su 19. prosinca 2011. dok su nekoliko dana poslije, na Božić, u prtljažniku gorućeg automobila pronađene i ubijene Natasha Curtis (29) i Vernithea McCray (28)

U američkoj saveznoj državi Michigan u ponedjeljak je podnesena optužnica protiv 24-godišnjeg Jamesa Browna koji je brutalno ubio četiri žene. Taj je mladić, podsjeća CBC News, svoje žrtve upoznavao putem internetske stranice za druženje Backpage.com. Potom bi ugovorio sastanak u svom stanu gdje bi ih zatim ubio.

Tijela Demeshe Hunt (24) i Renishe Landers (23) pronađena su 19. prosinca 2011. u blizini Detroita dok su nekoliko dana poslije, na Božić, u prtljažniku gorućeg automobila pronađene i ubijene Natasha Curtis (29) i Vernithea McCray (28). Istragom je utvrđeno da je Brown sve žene ubio dan prije negoli ih je u prtljažnicima njegovih automobila pronašla policija.

>>Doživotna robija za ženu koja je izrezala i zabetonirala partnere

 

Komentara 1

Avatar commentator
commentator
20:03 26.11.2012.

Koji je to sad Đems Braun --- Nije sigurno onaj koji je napis'o:"Papa don't take no mess."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije