Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo se ispovraćala

Žena zaspala u krevetu u IKEI - doznajte što su učinili!

spavanje, san,  (1)
Thinkstock
29.07.2013.
u 10:34

Žena je na spavaćem odjelu izabrala krevet koji joj se sviđao, skinula je japanke, legla u krevet i – zaspala!

Ikea je poznata po svojoj uslužnosti i odnosima s kupcima, a najnoviji događaj pokazao je da su sami sebi podigli letvicu.

Naime, u Ikeinoj prodavaonici u Izraelu jedna je žena navodno povraćala na izloženi kauč, nakon čega je otišla do spavaćeg odjela. Tamo je izabrala krevet koji joj se sviđao, skinula je japanke, legla u krevet i  zaspala!

Izraelski portal Walla navodi kako su kupci imali dojam da je žena pijana, no nitko je nije ometao i remetio joj san u izložbenom krevetu.

– Kupci jednostavno nisu isprobavali taj krevet  rekla je jedna gospođa koja je u tom trenutku kupovala u Ikei, piše The Times of Israel.

Osoblje poznatog švedskog proizvođača namještaja usnulu gospođu probudilo je tek kad je došlo vrijeme zatvaranja. Probudio ju je čuvar, a žena je samo ustala i otišla. – Nikada nisam vidio ništa slično  rekao je jedan od kupaca.

O svemu se očitovala i Ikea. U službenom odgovoru na novinarski upit rekli su: – Žena se osjećala loše kada je došla u trgovinu i naše osoblje joj je dopustilo da se odmori dok joj ne bude bolje. Želimo joj sve najbolje sa zdravljem.

>> Izbjeglice diljem svijeta uskoro bi mogle koristiti Ikeina skloništa?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije