Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Žena vikala na kupače: 'Ovo je moja plaža, ja sam ovo gradila' . Policija je istražuje

Muškarac je maknuo ležaljke koje su rano ujutro postavljene kako bi se rezerviralo mjesto na plaži, što je iznerviralo vlasnicu obližnjeg apartmana
29. srpnja 2021. u 14:49 105 komentara 113150 prikaza
Foto: Screenshot

Na Facebooku je osvanula snimka još jednog u nizu sukoba oko zauzimanja mjesta na plaži, ali i svojatanja državnog dobra pod privatnu plažu. Sukob je nastao između Zaprešićanina koji je snimku i objavio te starije gospođe, vlasnice obližnjeg apartmana, koja smatra da je plaža njena.

IZLIJEVANJE FEKALIJA NA ČIOVU Susjed vlasnika jame: Da je istina što govore, zar bi ostavili ovo na plaži?

On je, naime, maknuo ležaljke koje je njezin suprug rano ujutro postavio kako bi rezervirao mjesto na plaži, što je iznerviralo gospođu.

- Ovo nikad nije bila plaža. Netko je ovdje silan novac uložio, a sad se tu svi skupite kao cigani. Tamo je gradska plaža. Ovdje se ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo taksu, plaćamo porez. To sam ja gradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko god je to napravio - vikala je gospođa.

Nakon što se muškarac javio i rekao da je on to napravio, upitala ga je kako se usuđuje.

- Što? - upitao ju je.

- Dirati ležaljke. To su naše ležaljke. Ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila. Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo radi takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite - nastavila je vikati.

Rogoznica, turističko i ribarsko dalmatinsko mjesto IMA I TOGA Ona dovela psa na plažu, on vikao da će ubiti i nju i psa pa psa odvukao i bacio na cestu

- Ali ovo vam je državno dobro - prekinuo ju je Rajh.

- Nemojte dirati ležaljke. Ne biste smjeli, da imate morala, ni biti tu. Vidite što se nama ostavlja. Ja moram plaćati čovjeka da dođe ovo očistiti. Sram vas bilo - kazala je i otišla, te usput nogom šutnula nogom osobne stvari na koje je naišla.

Zaprešićanin je uz objavljenu snimku pojasnio kako je sukobu s gospođom zapravo prethodio sukob s njezinim suprugom oko ležaljki.

- 27.7.2021. godine rano u jutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah sjeo, legao, sunčao se, kupao…nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude! Zašto bi netko zauzimao plažu a nije na njoj! Pa da! Kada je čovjek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute svoju ljutnju i gnjev usmjerio je prema triju ženama koje su bile u blizini. Rekao sam mu kako sam upravo ja maknuo ležaljke, no kao da nije čuo! Danas ujutro ista priča! Lijepo pozdravi i tako počnemo razgovor i velim čovjeku da je to državno dobro i kako ne može tu stavljati ležaljke. I kako nije u redu da je jučer napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm…

Uglavnom napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nježnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena! Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja… I onda dolazi vlasnica plaže! - napisao je.

Policija je pokrenula istragu protiv spomenute žene koja je vikala na kupače. 

 

 

Isprobajte
Nutricionistica otkrila neobičan sastojak uz koji pečeni krumpir uvijek ispadne hrskav i ukusan
Arena Centar
Spoj umjetnosti, ekologije i robotike
Zemlja čudesa unutar, i izvan, trgovačkog centra na ulazu u Zagreb
  • @bserver:

    Kao i uvijek, problem je daleeeko od ove scene sa starijom gospođom. Ona vjerujem ne laže da je uložila svoj novac i uredila pristup moru za svoje goste? Inspekcijske službe primaju plaću ali ne rade posao za koji ih plaćamo. ... prikaži još! Da su intervenirali, opravdali bi plaću, gospođi uštedili novac a kupačima nervozu. Ali NISU! Jer ih nije briga! Oni rade po diktatu lokalnih "šerifa"!? Koji su toliko ojačali da im se poklanja cijelu uvalu u državnom vlasništvu, jer su prijatelji s Predsjednikom. A to je očito jače od hrvatskih zakona! Dakle, ne maltretirajte stare gospođe dok banda otima i krade cijele komplekse, zaljeve i državne plaže i svi glume da ih se to ne tiče!

  • yopi:

    Ne branim babu ali mozda je stvarno placala za sve to?Mozda joj je stvarno neko ko odlucuje o tome rekao "to je tvoja plaza ako platis"?Meni je jasno da je to javno dobro i da ne mozes samo tako kupit ... prikaži još! plazu ali mozda su na kraju nasamareni i turisti i baba?Opet kazem...baba je luda ali pokusavam mislit na hrvatski scenariji gdje je ona stvarno platila.Mozda nije ona ali neka druga osoba negdje na nekoj drugoj plazi mozda je

  • Napalm:

    Tako je gospojo! To ste Vi bespravno gradili!