Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlog samoubojstva

Žena Tonyja Scotta: Nije točno da mu se vratio tumor mozga

tony scott
pixsell
21.08.2012.
u 08:04

Svjetski mediji prenose informaciju kako prvotni rezultati obdukcije upućuju na to da Scott nije bolovao od tumora

Redatelju Tonyju Scottu, koji je jučer počinio samoubojstvo skočivši s mosta u San Pedru, nije se vratio tumor mozga koji je ranije uspješno izliječio, potvrdila je policiji njegova supruga Donna Scott.

Nakon šokantne smrti počela su šuškanja kako je 68-godišnjak, najpoznatiji po hitovima "Top Gun", "Prava romansa" i "Policajac s Beverly Hillsa II", s mosta skočio kako bi svojoj obitelji olakšao nadolazeće dane u kojima ga je čekala samo patnja zbog njegove navodne bolesti.

Ipak, ta šuškanja zaustavila je njegova supruga, a i svjetski mediji prenose informaciju kako prvotni rezultati obdukcije upućuju na to da Scott nije bolovao od tumora.

Mnogi se pitaju što je nagnalo uspješnog redatelja čiji filmovi su zarađivali više od dvije milijarde dolara da si oduzme život. Čini se da bolest ipak nije bila razlog tome.

Komentara 1

K1
k1milica
08:44 21.08.2012.

vrlo zanimljiv slucaj s obzirom na krugove u kojima se kretao.... pismo ipak jos nije objavljeno....golavni medija sute alternativni nesto manje ali bi se moglo povezati neke numerologije s zadnjim projektom linkoln killing, i bitka za Gettysburg za History Channel.". u svim dokumentarcim (osobito egipat)postavlja jako opasna pitanja i zavrsava povrgavanjem osmjehom .. makar pametnima su pitanja dosta za drugo ima google. kako god bilo slava mu. bez insidera poput njega nebi imali ni tih malo tockica za povezivanje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije